Open Nav

Intan Rahma - Wegah Kelangan Chord Gitar dan Lirik Lagu

23 views
        Capo di fret 1

Intro: Dm..G..C..F..  
       Dm..G..G.. 

Dm G
..rungokno jerit, atiku iki
C F
..seng bingung noto roso ning ati
      Dm
pengenku kowe ngerti..
         G
seng tak pikir saiki..

Dm G
..tulung kowe ojo salah tompo
C F
..ojo mbok piker aku ngeliyo
      Dm
kabeh iki kahanan
    G Am
ra iso neruske katresnan..

Reff :
 Am Dm
 ..jujur aku iseh sayang
            G
 wegah kelangan
                         C
 mergo tresno wes tak patri
             F
 ning njero ati
                     Dm
 nangeng arep piye meneh
           G
 iki wes kahanan
          C
 kudu pisahan..

 A Dm
 ..njalukku kowe ojo nangis
            G
 mergo lungaku
                    C
 mungkin iki wes ginaris
              F
 dudu penjalukku
                Dm
 nglungani sliramu
        G C
 abot rasane.. pangapurane..

Dm G
..ora ono niat ku ngelarani atimu
                                C
rungokno aku senajano aku sing kleru
                               F
tak akoni pancen gede roso tresnoku
                   Dm
yo mung kanggo awakmu
               Dm
cukup pisan iki kowe loro ati
G
..ora tak baleni
               Am 
anggonku nglarani..aaa..

Reff :
 Am Dm
 ..jujur aku iseh sayang
            G
 wegah kelangan
                         C
 mergo tresno wes tak patri
             F
 ning njero ati
                     Dm
 nangeng arep piye meneh
           G
 iki wes kahanan
          C
 kudu pisahan..

 A Dm
 ..njalukku kowe ojo nangis
            G
 mergo lungaku
                    C
 mungkin iki wes ginaris
              F
 dudu penjalukku
                Dm
 nglungani sliramu
        G C
 abot rasane.. pangapurane..

Dm G
..mung kependem, roso tresno
     C F
bebarengan, ora bakal dadi nyoto
Dm Am
..pengen langgeng.. yo kuwi karepku
        F E
nangeng wong tuaku ora setuju uuu...

Reff :
 Am Dm
 ..jujur aku iseh sayang
            G
 wegah kelangan
                         C
 mergo tresno wes tak patri
             F
 ning njero ati
                     Dm
 nangeng arep piye meneh
           G
 iki wes kahanan
          C
 kudu pisahan..

 A Dm
 ..njalukku kowe ojo nangis
            G
 mergo lungaku
                    C
 mungkin iki wes ginaris
              F
 dudu penjalukku
                Dm
 nglungani sliramu
        G C
 abot rasane.. pangapurane..

Outro : C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro: D#m..G#..C#..F#.. D#m..G#..G#.. D#m G# ..rungokno jerit, atiku iki C# F# ..seng bingung noto roso ning ati D#m pengenku kowe ngerti.. G# seng tak pikir saiki.. D#m G# ..tulung kowe ojo salah tompo C# F# ..ojo mbok piker aku ngeliyo D#m kabeh iki kahanan G# A#m ra iso neruske katresnan.. Reff : A#m D#m ..jujur aku iseh sayang G# wegah kelangan C# mergo tresno wes tak patri F# ning njero ati D#m nangeng arep piye meneh G# iki wes kahanan C# kudu pisahan.. A# D#m ..njalukku kowe ojo nangis G# mergo lungaku C# mungkin iki wes ginaris F# dudu penjalukku D#m nglungani sliramu G# C# abot rasane.. pangapurane.. D#m G# ..ora ono niat ku ngelarani atimu C# rungokno aku senajano aku sing kleru F# tak akoni pancen gede roso tresnoku D#m yo mung kanggo awakmu D#m cukup pisan iki kowe loro ati G# ..ora tak baleni A#m anggonku nglarani..aaa.. Reff : A#m D#m ..jujur aku iseh sayang G# wegah kelangan C# mergo tresno wes tak patri F# ning njero ati D#m nangeng arep piye meneh G# iki wes kahanan C# kudu pisahan.. A# D#m ..njalukku kowe ojo nangis G# mergo lungaku C# mungkin iki wes ginaris F# dudu penjalukku D#m nglungani sliramu G# C# abot rasane.. pangapurane.. D#m G# ..mung kependem, roso tresno C# F# bebarengan, ora bakal dadi nyoto D#m A#m ..pengen langgeng.. yo kuwi karepku F# F nangeng wong tuaku ora setuju uuu... Reff : A#m D#m ..jujur aku iseh sayang G# wegah kelangan C# mergo tresno wes tak patri F# ning njero ati D#m nangeng arep piye meneh G# iki wes kahanan C# kudu pisahan.. A# D#m ..njalukku kowe ojo nangis G# mergo lungaku C# mungkin iki wes ginaris F# dudu penjalukku D#m nglungani sliramu G# C# abot rasane.. pangapurane.. Outro : C#..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu Intan Rahma - Wegah Kelangan Dasar , chord dasar Intan Rahma - Wegah Kelangan Dasar , chordtela Intan Rahma - Wegah Kelangan Dasar , lirik lagu Intan Rahma - Wegah Kelangan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=ZznuIB6sQro

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

×