Open Nav

Intan Rahma - Sayang Sing Terakhir Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
        Capo di fret 3

Intro : Am..Dm..G..C..
        F..Dm..E..Am.. 

                  Dm
Tulus suci tresno iki
     G C
soyo suwe tuwuh gedhe neng ati
F Dm
..kependem jero roso iki
      E Am
bakal ono wektune kowe ngerti

                  Dm
Pancen ati duwe karep
    G C
tresno ku sesok bakal tok anggep
F Dm
..ra cukup tekan kene
    E Am
sayang ku nggo kowe selawase..

Reff:
        Am Dm
  Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
         G C
  jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
     F Dm
  saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
           E Am
  kowe tresno siji raiso diganti..

          Am Dm
  Aku ngerti kabeh kurange awakku iki
       G C
  mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
       F Dm
  mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
        E Am
  ngisi cerito tresno neng urepku..

[Rap]
Am
Roso iki neng ati ora bakalan mati
Dm
tresno iki sejati ora bakal keganti
G
madep manteb cukup siji kowe sing tak tresnani
C
jenengmu wis kepatri kekunci neng ati iki
F
mungkin kowe udu tresno pertama bagiku
Dm
tapi kowe dadi tresno terakhir untukku
E
cukup siji kowe ora ono liyane
Am
mlakune wektu kowe bakal ngerti dewe

Reff:
        Am Dm
  Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
         G C
  jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
     F Dm
  saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
           E Am
  kowe tresno siji raiso diganti..

          Am Dm
  Aku ngerti kabeh kurange awakku iki
       G C
  mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
       F Dm
  mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
        E Am
  ngisi cerito tresno neng urepku..

Musik: F..G..C G Am..
       Dm..E..Am.. 

G C
..Ugo dadekno aku terakhir critomu
Dm Am
..janji bakal ngenei seneng urepmu
G C
..aku udu ati liyo le gawe loro
F E
..nanging sak isoh ku gawe kowe tentrem mulyo

Reff:
        Am Dm
  Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
         G C
  jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
     F Dm
  saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
           E Am
  kowe tresno siji raiso diganti..

          Am Dm
  Aku ngerti kabeh kurange awakku iki
       G C
  mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
       F Dm
  mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
        E Am
  ngisi cerito tresno neng urepku..
        E Am
  ngisi cerito tresno neng urepku

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Cm..Fm..A#..D#.. G#..Fm..G..Cm.. Fm Tulus suci tresno iki A# D# soyo suwe tuwuh gedhe neng ati G# Fm ..kependem jero roso iki G Cm bakal ono wektune kowe ngerti Fm Pancen ati duwe karep A# D# tresno ku sesok bakal tok anggep G# Fm ..ra cukup tekan kene G Cm sayang ku nggo kowe selawase.. Reff: Cm Fm Sayangku kowe kui sayang sing terakhir A# D# jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir G# Fm saiki cukup aku lan gusti sing ngerti G Cm kowe tresno siji raiso diganti.. Cm Fm Aku ngerti kabeh kurange awakku iki A# D# mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati G# Fm mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku G Cm ngisi cerito tresno neng urepku.. [Rap] Cm Roso iki neng ati ora bakalan mati Fm tresno iki sejati ora bakal keganti A# madep manteb cukup siji kowe sing tak tresnani D# jenengmu wis kepatri kekunci neng ati iki G# mungkin kowe udu tresno pertama bagiku Fm tapi kowe dadi tresno terakhir untukku G cukup siji kowe ora ono liyane Cm mlakune wektu kowe bakal ngerti dewe Reff: Cm Fm Sayangku kowe kui sayang sing terakhir A# D# jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir G# Fm saiki cukup aku lan gusti sing ngerti G Cm kowe tresno siji raiso diganti.. Cm Fm Aku ngerti kabeh kurange awakku iki A# D# mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati G# Fm mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku G Cm ngisi cerito tresno neng urepku.. Musik: G#..A#..D# A# Cm.. Fm..G..Cm.. A# D# ..Ugo dadekno aku terakhir critomu Fm Cm ..janji bakal ngenei seneng urepmu A# D# ..aku udu ati liyo le gawe loro G# G ..nanging sak isoh ku gawe kowe tentrem mulyo Reff: Cm Fm Sayangku kowe kui sayang sing terakhir A# D# jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir G# Fm saiki cukup aku lan gusti sing ngerti G Cm kowe tresno siji raiso diganti.. Cm Fm Aku ngerti kabeh kurange awakku iki A# D# mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati G# Fm mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku G Cm ngisi cerito tresno neng urepku.. G Cm ngisi cerito tresno neng urepku

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Intan Rahma mudah, kunci gitar Intan Rahma, chord lagu Intan Rahma - Sayang Sing Terakhir Dasar , chord dasar Intan Rahma - Sayang Sing Terakhir Dasar , chordtela Intan Rahma - Sayang Sing Terakhir Dasar , lirik lagu Intan Rahma - Sayang Sing Terakhir Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Intan Rahma di youtube: https://youtube.com/watch?v=VXSPtWQfPnA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Intan Rahma

Chord Lagu Lainnya

×