Open Nav

Intan Rahma - Pengen Nyokot Kowe Chord Gitar dan Lirik Lagu

13 views
        

Intro : C G Am..Dm G C.. C G Am..Dm G C.. C G Am Aku kekes kesel mikir kowe Dm G C aku gemes pengen nyokot kowe C G Am bola bali mung tok sepelekke Dm G C yen terus ngene wes ra sayang jenenge.. C G Am Winginane kowe iseh tak maafke Dm G C neng saiki aku miker sak tenane C G Am sabar iki mesti ono batese Dm G C yen wis ra kuat isoh metu sungune.. Reff : C G Asline aku sopo mbok anggep opo Am kok kowe tego F rasane neng ati loro G kowe mbalelo gawe perkoro.. C Mending aku mlaku dewe G Am ra karo kowe yo wis nasipe F nganti entek sabare ra kuat pikire G pengen nyokot kowe.. C G Ra perlu miker dowo yen ninggal kowe lungo Am ra gawe seneng kowe malah mung gawe loro Dm G sayang ku mbien gedhe saiki wis ra ono C di sayang tenanan malah ngeboti sing liyo C G yowis teko lakoni ninggal kowe ra rugi Am ket mbien mung ngeneki kowe yo ra perduli Dm G ra karep tak baleni kabeh cerito iki C getun ku nglanggati mending tak lungo saiki F G Kesel pikire C Am gemes rasane Dm G C mikir kowe edan dewe.. F G ra kuat dadine C Am semene wae Dm G C aku iki ngomong sak nyatane Musik : C G Am..Dm G C.. C G Am..Dm G C.. C G Am Aku kekes kesel mikir kowe Dm G C aku gemes pengen nyokot kowe C G Am bola bali mung tok sepelekke Dm G C yen terus ngene wes ra sayang jenenge.. Reff : C G Asline aku sopo mbok anggep opo Am kok kowe tego F rasane neng ati loro G kowe mbalelo gawe perkoro C Mending aku mlaku dewe G Am ra karo kowe yo wis nasipe F nganti entek sabare G ra kuat pikire pengen nyokot kowe.. C G Asline aku sopo mbok anggep opo Am kok kowe tego F rasane neng ati loro G kowe mbalelo gawe perkoro C Mending aku mlaku dewe G Am ra karo kowe yo wis nasipe F nganti entek sabare G ra kuat pikire pengen nyokot kowe Outro : C


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu Intan Rahma - Pengen Nyokot Kowe Dasar , chord dasar Intan Rahma - Pengen Nyokot Kowe Dasar , chordtela Intan Rahma - Pengen Nyokot Kowe Dasar , lirik lagu Intan Rahma - Pengen Nyokot Kowe Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=30igrQxiLAA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

×