Open Nav

Intan Rahma - Molak Malik Cerito Chord Gitar dan Lirik Lagu

18 views
        

Intro : C G Am G F Em Dm G C C aku kepingin takon G teruse cerito iki Am yen wis ra sayang Em tak sik undur diri F tekamu ning aku C njanjekke tresno Dm G nanging akhire mung nggawe loro.. C getun pancen ning mburi G ngerti ngene ora sudi Am loro tak roso Em mung mbok sio sio F kowe paling pinter C molak malik cerito Dm G seakan kowe sing keloro loro.. Am Em suwun nggo kowe wis nggawe kenangan F G ro kabeh penghianatan Am Em loro iki tak nggo nglatih ati F G seko kisah..e sing wingi.. Reff : C G Am bakal tak lalekke cerito aku ro kowe G F C ora tak getuni yen akhire G mlaku dewe dewe.. C G Am uwes tak buka lawang atiku nggo liyane G F G sing iso njagani aku.. ngancani aku C ning susah senengku.. Musik : C G Am G F C G.. C G Am G F C G..C C getun pancen ning mburi G ngerti ngene ora sudi Am loro tak roso Em mung mbok sio sio F kowe paling pinter C molak malik cerito Dm G seakan kowe sing keloro loro.. Am Em suwun nggo kowe wis nggawe kenangan F G ro kabeh penghianatan Am Em loro iki tak nggo nglatih ati F G seko kisah..e sing wingi.. Reff : C G Am bakal tak lalekke cerito aku ro kowe G F C ora tak getuni yen akhire G mlaku dewe dewe.. C G Am uwes tak buka lawang atiku nggo liyane G F G sing iso njagani aku.. ngancani aku C ning susah senengku.. C G Am bakal tak lalekke cerito aku ro kowe G F C ora tak getuni yen akhire G mlaku dewe dewe.. C G Am uwes tak buka lawang atiku nggo liyane G F G sing iso njagani aku.. ngancani aku C ning susah senengku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F# C# D#m C# B A#m G#m C# F# F# aku kepingin takon C# teruse cerito iki D#m yen wis ra sayang A#m tak sik undur diri B tekamu ning aku F# njanjekke tresno G#m C# nanging akhire mung nggawe loro.. F# getun pancen ning mburi C# ngerti ngene ora sudi D#m loro tak roso A#m mung mbok sio sio B kowe paling pinter F# molak malik cerito G#m C# seakan kowe sing keloro loro.. D#m A#m suwun nggo kowe wis nggawe kenangan B C# ro kabeh penghianatan D#m A#m loro iki tak nggo nglatih ati B C# seko kisah..e sing wingi.. Reff : F# C# D#m bakal tak lalekke cerito aku ro kowe C# B F# ora tak getuni yen akhire C# mlaku dewe dewe.. F# C# D#m uwes tak buka lawang atiku nggo liyane C# B C# sing iso njagani aku.. ngancani aku F# ning susah senengku.. Musik : F# C# D#m C# B F# C#.. F# C# D#m C# B F# C#..F# F# getun pancen ning mburi C# ngerti ngene ora sudi D#m loro tak roso A#m mung mbok sio sio B kowe paling pinter F# molak malik cerito G#m C# seakan kowe sing keloro loro.. D#m A#m suwun nggo kowe wis nggawe kenangan B C# ro kabeh penghianatan D#m A#m loro iki tak nggo nglatih ati B C# seko kisah..e sing wingi.. Reff : F# C# D#m bakal tak lalekke cerito aku ro kowe C# B F# ora tak getuni yen akhire C# mlaku dewe dewe.. F# C# D#m uwes tak buka lawang atiku nggo liyane C# B C# sing iso njagani aku.. ngancani aku F# ning susah senengku.. F# C# D#m bakal tak lalekke cerito aku ro kowe C# B F# ora tak getuni yen akhire C# mlaku dewe dewe.. F# C# D#m uwes tak buka lawang atiku nggo liyane C# B C# sing iso njagani aku.. ngancani aku F# ning susah senengku..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Intan Rahma mudah, kunci gitar Intan Rahma, chord lagu Intan Rahma - Molak Malik Cerito Dasar , chord dasar Intan Rahma - Molak Malik Cerito Dasar , chordtela Intan Rahma - Molak Malik Cerito Dasar , lirik lagu Intan Rahma - Molak Malik Cerito Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Intan Rahma di youtube: https://youtube.com/watch?v=al_zqdw6CEg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Intan Rahma

Chord Lagu Lainnya

×