Open Nav

Intan Rahma - Kudune Aku Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
        Capo di fret 6

Intro : C G Am Em
F C Am G..C..

C G   
uwes tak cubo
     Am Em
cubo ngikhlaske kowe
F C          
aku ra yakin kuat
     Dm G
kuat le ku ndelokke..

  C G    
kepiye ra loro
    Am Em
aku wes kadung tresno
F C    
malah mbok tinggal lungo
  Am G
rabi ro wong liyo..

C G
ninggal cerito..
      Am Em
tanpo mutuske aku..
F C  
iseh ra nyongko..
     Dm G
loro tenan atiku..

C G
senajan perih
    Am Em
kahanane wes ngene
F C   
aku kudu iso
      Am G
nompo kenyataane..

Em Am
.. pacaran suwe horong mesti dadi
    F G   
selama iki, jodone wong tak jagani

Reff :
       C Am
   kudune aku
             F G
   sing neng sandingmu
        Em Am
   koyo mbiyen janjine
         F G
   bebarengan tekan kene..

       C Am
   suwene mlaku
         F G
   salah dalanmu
          Em Am
   tak gandeng mrene
             Dm G C
   neng kowe malah nggandeng li..yane..

     C G
mberebes mili eluh iki ning pipi
  Am Em
jebul sio-sio aku adoh njogo ati
    F C
aku sing nandur ning aku sing kudu mundur
     Am G
mung ngunduh paite atiku mbok gawe ajur

C G
kok perih ngene rasane urung percoyo
    Am Em
aku lungo sedelo kowe nggandeng tresno liyo
    F C
kudune aku sing bersanding neng kono
  Am G
nanging ora ngiro kenyataane wes bedo

Em Am
.. pacaran suwe horong mesti dadi
    F G
selama iki jodone wong tak jagani

C G
ninggal cerito..
      Am Em
tanpo mutuske aku..
F C    
iseh ra nyongko..
     Dm G
loro tenan atiku..

C G   
senajan perih..
    Am Em
kahanane wes ngene..
F C   
aku kudu iso..
      Am G
nompo kenyataane..

Em Am
.. pacaran suwe horong mesti dadi
    F G  
selama iki jodone wong tak jagani..

Reff :
       C Am
   kudune aku
             F G
   sing neng sandingmu
        Em Am
   koyo mbiyen janjine
         F G
   bebarengan tekan kene..

       C Am
   suwene mlaku
         F G
   salah dalanmu
          Em Am
   tak gandeng mrene
             Dm G C
   neng kowe malah nggandeng li..yane..

       C Am
   kudune aku
             F G
   sing neng sandingmu
        Em Am
   koyo mbiyen janjine
         F G
   bebarengan tekan kene..

       C Am
   suwene mlaku
         F G
   salah dalanmu
          Em Am
   tak gandeng mrene
             Dm G C
   neng kowe malah nggandeng li..yane..
             Dm G C
   neng kowe malah menggok da..lane..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F# C# D#m A#m B F# D#m C#..F#.. F# C# uwes tak cubo D#m A#m cubo ngikhlaske kowe B F# aku ra yakin kuat G#m C# kuat le ku ndelokke.. F# C# kepiye ra loro D#m A#m aku wes kadung tresno B F# malah mbok tinggal lungo D#m C# rabi ro wong liyo.. F# C# ninggal cerito.. D#m A#m tanpo mutuske aku.. B F# iseh ra nyongko.. G#m C# loro tenan atiku.. F# C# senajan perih D#m A#m kahanane wes ngene B F# aku kudu iso D#m C# nompo kenyataane.. A#m D#m .. pacaran suwe horong mesti dadi B C# selama iki, jodone wong tak jagani Reff : F# D#m kudune aku B C# sing neng sandingmu A#m D#m koyo mbiyen janjine B C# bebarengan tekan kene.. F# D#m suwene mlaku B C# salah dalanmu A#m D#m tak gandeng mrene G#m C# F# neng kowe malah nggandeng li..yane.. F# C# mberebes mili eluh iki ning pipi D#m A#m jebul sio-sio aku adoh njogo ati B F# aku sing nandur ning aku sing kudu mundur D#m C# mung ngunduh paite atiku mbok gawe ajur F# C# kok perih ngene rasane urung percoyo D#m A#m aku lungo sedelo kowe nggandeng tresno liyo B F# kudune aku sing bersanding neng kono D#m C# nanging ora ngiro kenyataane wes bedo A#m D#m .. pacaran suwe horong mesti dadi B C# selama iki jodone wong tak jagani F# C# ninggal cerito.. D#m A#m tanpo mutuske aku.. B F# iseh ra nyongko.. G#m C# loro tenan atiku.. F# C# senajan perih.. D#m A#m kahanane wes ngene.. B F# aku kudu iso.. D#m C# nompo kenyataane.. A#m D#m .. pacaran suwe horong mesti dadi B C# selama iki jodone wong tak jagani.. Reff : F# D#m kudune aku B C# sing neng sandingmu A#m D#m koyo mbiyen janjine B C# bebarengan tekan kene.. F# D#m suwene mlaku B C# salah dalanmu A#m D#m tak gandeng mrene G#m C# F# neng kowe malah nggandeng li..yane.. F# D#m kudune aku B C# sing neng sandingmu A#m D#m koyo mbiyen janjine B C# bebarengan tekan kene.. F# D#m suwene mlaku B C# salah dalanmu A#m D#m tak gandeng mrene G#m C# F# neng kowe malah nggandeng li..yane.. G#m C# F# neng kowe malah menggok da..lane.. Outro : F#

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Intan Rahma mudah, kunci gitar Intan Rahma, chord lagu Intan Rahma - Kudune Aku Dasar , chord dasar Intan Rahma - Kudune Aku Dasar , chordtela Intan Rahma - Kudune Aku Dasar , lirik lagu Intan Rahma - Kudune Aku Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Intan Rahma di youtube: https://youtube.com/watch?v=vaZftAEDLNQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Intan Rahma

Chord Lagu Lainnya

×