Open Nav

Intan Rahma - Kowe Lan Kenangan Chord Gitar dan Lirik Lagu

26 views
                Capo di fret 2

Intro : C..G..Am..Em.. 
        F..C..Dm..G.. 

C G
Ra biso lali,
     Am Em
Mung tansah kelingan..
  F C
Karo kowe sing tak tresno,
    Dm G
Ninggalke kenangan..

C G
Kabeh dadi impenku,
  Am Em
Koyo mbiyen bareng mlaku..
  F C
Nyambung katresnan iki,
        Dm  (-C)      G
Mungkin k’we wis ra sudi..

Catatan:
Dalam kurung (-C) = Variasi chord bass
Kalau susah abaikan saja gan
Lihat versi Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan

#)
F G
..Terusno lakumu
        Am
Dongaku kanggo awakmu..
      Dm
Mugo kowe enggal,
             G
Nemokke dalanmu..

Reff:
           C G
  Ngopo mbiyen kowe teko
          Am
  Yen akhire arep lungo..
  -C F C
  Ngarepke balasan tresno,
                G
  Nanging mung mbok sio-sio..
            C G
  Pancen lantip pikiranmu
            Am
  Pancen luwes omonganmu..
  -C F C
  Nanging opo kabeh kuwi,
                  G
  Mung tok nggo nglarani aku..

Musik : Am..C..G..Am.. 
        Am..C..G...

#)
F G
..Terusno lakumu
        Am
Dongaku kanggo awakmu..
      Dm
Mugo kowe enggal,
             G
Nemokke dalanmu..

C G
Mungkin wis dadi,
Am Em
Takdire gusti..
  F C
Biso nyawang kowe nanging,
      Dm (-C)   G
Tanpo biso nduweni..

C G
Kabeh dadi impenku,
  Am Em
Koyo mbiyen bareng mlaku..
 F C
Nyambung katresnan iki,
          Dm (-C)     G
Mungkin k’we wis ra sudi..

#)
F G
..Terusno lakumu
        Am
Dongaku kanggo awakmu..
      Dm
Mugo kowe enggal,
             G
Nemokke dalanmu..

Reff:
           C G
  Ngopo mbiyen kowe teko
          Am
  Yen akhire arep lungo..
  -C F C
  Ngarepke balasan tresno,
                G
  Nanging mung mbok sio-sio..
            C G
  Pancen lantip pikiranmu
            Am
  Pancen luwes omonganmu..
  -C F C
  Nanging opo kabeh kuwi,
                  G
  Mung tok nggo nglarani aku..

           C G
  Ngopo mbiyen kowe teko
          Am
  Yen akhire arep lungo..
  -C F C
  Ngarepke balasan tresno,
                G
  Nanging mung mbok sio-sio..
            C G
  Pancen lantip pikiranmu
            Am
  Pancen luwes omonganmu..
  -C F C
  Nanging opo kabeh kuwi,
                  G
  Mung tok nggo nglarani aku..

Outro : C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..A..Bm..F#m..
        G..D..Em..A..

D A
Ra biso lali,
     Bm F#m
Mung tansah kelingan..
  G D
Karo kowe sing tak tresno,
    Em A
Ninggalke kenangan..

D A
Kabeh dadi impenku,
  Bm F#m
Koyo mbiyen bareng mlaku..
  G D
Nyambung katresnan iki,
        Em   -D A
Mungkin k’we wis ra sudi..

#)
G A
..Terusno lakumu
        Bm
Dongaku kanggo awakmu..
      Em
Mugo kowe enggal,
             A
Nemokke dalanmu..

Reff:
           D A
  Ngopo mbiyen kowe teko
          Bm
  Yen akhire arep lungo..
  -D G D
  Ngarepke balasan tresno,
                A
  Nanging mung mbok sio-sio..
            D A
  Pancen lantip pikiranmu
            Bm
  Pancen luwes omonganmu..
  -D G D
  Nanging opo kabeh kuwi,
                  A
  Mung tok nggo nglarani aku..

Musik : Bm..D..A..Bm..
        Bm..D..A..

#)
G A
..Terusno lakumu
        Bm
Dongaku kanggo awakmu..
      Em
Mugo kowe enggal,
             A
Nemokke dalanmu..

D A
Mungkin wis dadi,
Bm F#m
Takdire gusti..
  G D
Biso nyawang kowe nanging,
      Em -D A
Tanpo biso nduweni..

D A
Kabeh dadi impenku,
  Bm F#m
Koyo mbiyen bareng mlaku..
 G D
Nyambung katresnan iki,
          Em -D A
Mungkin k’we wis ra sudi..

#)
G A
..Terusno lakumu
        Bm
Dongaku kanggo awakmu..
      Em
Mugo kowe enggal,
             A
Nemokke dalanmu..

Reff:
           D A
  Ngopo mbiyen kowe teko
          Bm
  Yen akhire arep lungo..
  -D G D
  Ngarepke balasan tresno,
                A
  Nanging mung mbok sio-sio..
            D A
  Pancen lantip pikiranmu
            Bm
  Pancen luwes omonganmu..
  -D G D
  Nanging opo kabeh kuwi,
                  A
  Mung tok nggo nglarani aku..

           D A
  Ngopo mbiyen kowe teko
          Bm
  Yen akhire arep lungo..
  -D G D
  Ngarepke balasan tresno,
                A
  Nanging mung mbok sio-sio..
            D A
  Pancen lantip pikiranmu
            Bm
  Pancen luwes omonganmu..
  -D G D
  Nanging opo kabeh kuwi,
                  A
  Mung tok nggo nglarani aku..

Outro : D..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu Intan Rahma - Kowe Lan Kenangan Dasar , chord dasar Intan Rahma - Kowe Lan Kenangan Dasar , chordtela Intan Rahma - Kowe Lan Kenangan Dasar , lirik lagu Intan Rahma - Kowe Lan Kenangan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=fQqDO3UMO4s

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

×