Open Nav

Intan Rahma - Kapten Oleng Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
        Capo di fret 2
C G
..Tegane atimu
Am Em F
..gawe tatu ning atiku
       C Dm
Derese eluh iki
        G
mergo kowe le njalari
C G
..Lamise janjimu
Am Em F
..koyo ombake banyu
        C Dm
Gede bantere alun
          G
nangin ra iso digugu

C G
..Kroso ning awakku
Am Em F
..njobo loro njero ngilu
         C
Mikirke anggonmu
Dm G
..sing mbubrah kahanan uripku
C G
..Aku kudu piye
Am Em F
..yen wis dadi koyo ngene
           C Dm
Tak cobo nglaleke arep nganggo
         G
coro opo wae..

Reff :
    C G
 Kapten aku pengen oleng
    Am Em
 mergo tresno wes ra kajen
    F C
 Kapten ben kabeh kelalen
        Dm G
 aku pengen oleng..
     C G
 Kapten gek ndang wenehono
    Am Em
 treno ben ra nyesek neng dodo
    F C
 Tombo teko loro lungo
              Dm G
 senajan mung sedelo..

 C G
Wes biasane aku mbok larani
  Am Em
Saiki pengenmu piye yen ngeneki
   F C
Ngalor ngidul golek tombo
  Dm G
Sokor sokor oleh gantine tresno

     C G
Senajan iki mung sedelo
   Am
Yo wes ra popo
        Em
sing penting wes ra kroso
       F C
Kroso larane lali ro slirane
     Dm G
Sing wes gawe atiku oleng wae..

Reff :
    C G
 Kapten aku pengen oleng
    Am Em
 mergo tresno wes ra kajen
    F C
 Kapten ben kabeh kelalen
        Dm G
 aku pengen oleng..
     C G
 Kapten gek ndang wenehono
    Am Em
 treno ben ra nyesek neng dodo
    F C
 Tombo teko loro lungo
              Dm G
 senajan mung sedelo..

C
Mabur duwur
   G
atiku tambah ajur
Am
Kelingan kowe
       Em
wes mendingan tak kubur
     F
Ojo meneh tak tandur
    C
aku wes kesel jujur
   Dm
Atiku iki
      G
mung mbok ulur ulur..

C
Saiki kowe
       G
pancen iso mbalelo
Am
Rasakno mengko
    Em
yen aku uwes lungo
      F
Sopo sing bakal ngampet
     C
loro disio sio
  Dm G
Kowe mesti oleh piwales tresno

F G
..Tak akoni
        C Am
larane tembus neng ati
           F
Sekarang tlah hilang
          G C
semenjak kaptenku datang

Musik : C G Am Em F C Dm G
C G Am Em F C Dm G

Reff :
    C G
 Kapten aku pengen oleng
    Am Em
 mergo tresno wes ra kajen
    F C
 Kapten ben kabeh kelalen
        Dm G
 aku pengen oleng..
     C G
 Kapten gek ndang wenehono
    Am Em
 treno ben ra nyesek neng dodo
    F C
 Tombo teko loro lungo
              Dm G
 senajan mung sedelo..

    C G
 Kapten aku pengen oleng
    Am Em
 mergo tresno wes ra kajen
    F C
 Kapten ben kabeh kelalen
        Dm G
 aku pengen oleng..
     C G
 Kapten gek ndang wenehono
    Am Em
 treno ben ra nyesek neng dodo
    F C
 Tombo teko loro lungo
              Dm G
 senajan mung sedelo..

Outro : G..C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

D A ..Tegane atimu Bm F#m G ..gawe tatu ning atiku D Em Derese eluh iki A mergo kowe le njalari D A ..Lamise janjimu Bm F#m G ..koyo ombake banyu D Em Gede bantere alun A D nangin ra iso digugu D A ..Kroso ning awakku Bm F#m G ..njobo loro njero ngilu D Mikirke anggonmu Em A ..sing mbubrah kahanan uripku D A ..Aku kudu piye Bm F#m G ..yen wis dadi koyo ngene D Em Tak cobo nglaleke arep nganggo A coro opo wae.. Reff : D A Kapten aku pengen oleng Bm F#m mergo tresno wes ra kajen G D Kapten ben kabeh kelalen Em A aku pengen oleng.. D A Kapten gek ndang wenehono Bm F#m treno ben ra nyesek neng dodo G D Tombo teko loro lungo Em A senajan mung sedelo.. D A Wes biasane aku mbok larani Bm F#m Saiki pengenmu piye yen ngeneki G D Ngalor ngidul golek tombo Em A Sokor sokor oleh gantine tresno D A Senajan iki mung sedelo Bm Yo wes ra popo F#m sing penting wes ra kroso G D Kroso larane lali ro slirane Em A Sing wes gawe atiku oleng wae.. Reff : D A Kapten aku pengen oleng Bm F#m mergo tresno wes ra kajen G D Kapten ben kabeh kelalen Em A aku pengen oleng.. D A Kapten gek ndang wenehono Bm F#m treno ben ra nyesek neng dodo G D Tombo teko loro lungo Em A senajan mung sedelo.. D Mabur duwur A atiku tambah ajur Bm Kelingan kowe F#m wes mendingan tak kubur G Ojo meneh tak tandur D aku wes kesel jujur Em Atiku iki A mung mbok ulur ulur.. D Saiki kowe A pancen iso mbalelo Bm Rasakno mengko F#m yen aku uwes lungo G Sopo sing bakal ngampet D loro disio sio Em A Kowe mesti oleh piwales tresno G A ..Tak akoni D Bm larane tembus neng ati G Sekarang tlah hilang A D semenjak kaptenku datang Musik : D A Bm F#m G D Em A D A Bm F#m G D Em A Reff : D A Kapten aku pengen oleng Bm F#m mergo tresno wes ra kajen G D Kapten ben kabeh kelalen Em A aku pengen oleng.. D A Kapten gek ndang wenehono Bm F#m treno ben ra nyesek neng dodo G D Tombo teko loro lungo Em A senajan mung sedelo.. D A Kapten aku pengen oleng Bm F#m mergo tresno wes ra kajen G D Kapten ben kabeh kelalen Em A aku pengen oleng.. D A Kapten gek ndang wenehono Bm F#m treno ben ra nyesek neng dodo G D Tombo teko loro lungo Em A senajan mung sedelo.. Outro : A..D..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu Intan Rahma - Kapten Oleng Dasar , chord dasar Intan Rahma - Kapten Oleng Dasar , chordtela Intan Rahma - Kapten Oleng Dasar , lirik lagu Intan Rahma - Kapten Oleng Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=bMDqsC6ec2k

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

×