Open Nav

Intan Rahma - Harapan Palsu Chord Gitar dan Lirik Lagu

9 views
        

Intro : Am..Dm..G..C.. Dm..Am..F..E.. Am Awale kowe teko Dm ngomong ngancani aku G soyo suwe keroso C nyamanku neng sandingmu F kowe sing selalu ono Dm pas seneng lan susahku E Am E tak jogo tak eman awakmu.. Am Saiki kowe bedo Dm kerep ninggalke aku G uwes ra tau ono C ilang tanpo kabarmu F opo iki wes tondo Dm kowe cidro janjimu E Am E kowe tego ninggali harapan palsu.. Reff : Am Wes wes cukup uwisono Dm sandiworo tresno kui G uwes tutok ati loro C eluh iki dadi saksi Dm rogomu sing tak jogo Am ning atimu nggo wong liyo F ra bakal kuat ati nyanding E mbendino.. Am Wes wes aku trimo Dm tinimbang atiku ajur G Gusti niku mboten sare C mesti nyiapke gantine Dm cen karep tak teruske Am ning bakal bubrah akhire F mending loro saiki E genah larane.. Am Kowe sing nandur kowe sing gawe ajur Dm seko awal kowe wes ngapusi ra jujur G aku bersyukur kabeh urung terlanjur C urung nganti tekan adoh aku tak mundur Am Tresnamu nggo wong liyo ngomongo ora popo Dm senajano ngiris batin tambah neng ati loro G aku sing bacut tresno kowe malah mbebedo E Am kowe nuwuhke roso akhire mung ninggal lungo Dm G Kowe lungo sakpenakmu C Am ora eling ono aku Dm tanpo sadar kowe wes nyekso E batinku.. Reff : Am Wes wes cukup uwisono Dm sandiworo tresno kui G uwes tutok ati loro C eluh iki dadi saksi Dm rogomu sing tak jogo Am ning atimu nggo wong liyo F ra bakal kuat ati nyanding E mbendino.. Am Wes wes aku trimo Dm tinimbang atiku ajur G Gusti niku mboten sare C mesti nyiapke gantine Dm cen karep tak teruske Am ning bakal bubrah akhire F mending loro saiki E genah larane.. Outro : Am..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F#m..Bm..E..A.. Bm..F#m..D..C#.. F#m Awale kowe teko Bm ngomong ngancani aku E soyo suwe keroso A nyamanku neng sandingmu D kowe sing selalu ono Bm pas seneng lan susahku C# F#m C# tak jogo tak eman awakmu.. F#m Saiki kowe bedo Bm kerep ninggalke aku E uwes ra tau ono A ilang tanpo kabarmu D opo iki wes tondo Bm kowe cidro janjimu C# F#m C# kowe tego ninggali harapan palsu.. Reff : F#m Wes wes cukup uwisono Bm sandiworo tresno kui E uwes tutok ati loro A eluh iki dadi saksi Bm rogomu sing tak jogo F#m ning atimu nggo wong liyo D ra bakal kuat ati nyanding C# mbendino.. F#m Wes wes aku trimo Bm tinimbang atiku ajur E Gusti niku mboten sare A mesti nyiapke gantine Bm cen karep tak teruske F#m ning bakal bubrah akhire D mending loro saiki C# genah larane.. F#m Kowe sing nandur kowe sing gawe ajur Bm seko awal kowe wes ngapusi ra jujur E aku bersyukur kabeh urung terlanjur A urung nganti tekan adoh aku tak mundur F#m tresnamu nggo wong liyo ngomongo ora popo Bm senajano ngiris batin tambah neng ati loro E aku sing bacut tresno kowe malah mbebedo C# F#m kowe nuwuhke roso akhire mung ninggal lungo Bm E Kowe lungo sakpenakmu A F#m ora eling ono aku Bm tanpo sadar kowe wes nyekso C# batinku.. Reff : F#m Wes wes cukup uwisono Bm sandiworo tresno kui E uwes tutok ati loro A eluh iki dadi saksi Bm rogomu sing tak jogo F#m ning atimu nggo wong liyo D ra bakal kuat ati nyanding C# mbendino.. F#m Wes wes aku trimo Bm tinimbang atiku ajur E Gusti niku mboten sare A mesti nyiapke gantine Bm cen karep tak teruske F#m ning bakal bubrah akhire D mending loro saiki C# genah larane.. Outro : F#m..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Intan Rahma mudah, kunci gitar Intan Rahma, chord lagu Intan Rahma - Harapan Palsu Dasar , chord dasar Intan Rahma - Harapan Palsu Dasar , chordtela Intan Rahma - Harapan Palsu Dasar , lirik lagu Intan Rahma - Harapan Palsu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Intan Rahma di youtube: https://youtube.com/watch?v=M3TfC1vtuxE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Intan Rahma

Chord Lagu Lainnya

×