Open Nav

Intan Chacha - Penak Sing Maido Chord Gitar dan Lirik Lagu

6 views
        Capo fret 2

Intro : C..Dm F G [4x]
        C..

C G
ora tak anggep kowe ngomongne aku..
G C
ora tak pikir ngomongo sak gelemmu..
C G
tak lurus wae ngurusi butuhku..
G C
sing penting yakin manut karep atiku..

Am
 sak tenane aku ngerti
               Em
kowe iri karo aku
bola bali kowe ngomong
               F
tapi ning mburiku
         G C
sakjane aku kudu ngguyu..

Am
 koyo wong kurang kerjaan
                Em
ngurusi eleke liyan
mbok pikir kowe kuwi
                F
koyo wis apik tenan
       G C
tibake penak sing nyawang..

   C F
maido.. sak karepmu..
       G C
ora ngaruh.. ning uripku..
     Am Dm
ngomongo.. sak senengmu..
         G F C
paling penak pikiren karo mlaku..

Reff :
 Am
  penak sing maido
                    Em
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             F
 ora mikir rugi
                    G
 kari omong sak penake
                  C
 liyane dipikir keri..

 Am
  penak sing maido
                    Em
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             F
 ora mikir rugi
                    G
 kari omong sak penake
                   C
 liyane dipikir mburi..
 
Musik : C..Dm F G [4x]
        C..

Am
 sak tenane aku ngerti
               Em
kowe iri karo aku
bola bali kowe ngomong
               F
tapi ning mburiku
         G C
sakjane aku kudu ngguyu..

Am
 koyo wong kurang kerjaan
                Em
ngurusi eleke liyan
mbok pikir kowe kuwi
                F
koyo wis apik tenan
       G C
tibake penak sing nyawang..

   C F
maido.. sak karepmu..
       G C
ora ngaruh.. ning uripku..
     Am Dm
ngomongo.. sak senengmu..
         G F C
paling penak pikiren karo mlaku..

Reff :
 Am
  penak sing maido
                   Em
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             F
 ora mikir rugi
                    G
 kari omong sak penake
                  C
 liyane dipikir keri..

 Am
  penak sing maido
                    Em
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             F
 ora mikir rugi
                    G
 kari omong sak penake
                   C
 liyane dipikir mburi..

 Am
  penak sing maido
                    Em
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             F
 ora mikir rugi
                    G
 kari omong sak penake
                   C
 liyane dipikir mburi..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D..Em G A [4x]
        D..

D A
ora tak anggep kowe ngomongne aku..
A D
ora tak pikir ngomongo sak gelemmu..
D A
tak lurus wae ngurusi butuhku..
A D
sing penting yakin manut karep atiku..

Bm
 sak tenane aku ngerti
               F#m
kowe iri karo aku
bola bali kowe ngomong
               G
tapi ning mburiku
         A D
sakjane aku kudu ngguyu..

Bm
 koyo wong kurang kerjaan
                F#m
ngurusi eleke liyan
mbok pikir kowe kuwi
                G
koyo wis apik tenan
       A D
tibake penak sing nyawang..

   D G
maido.. sak karepmu..
       A D
ora ngaruh.. ning uripku..
     Bm Em
ngomongo.. sak senengmu..
         A G D
paling penak pikiren karo mlaku..

Reff :
 Bm
  penak sing maido
                    F#m
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             G
 ora mikir rugi
                    A
 kari omong sak penake
                  D
 liyane dipikir keri..

 Bm
  penak sing maido
                    F#m
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             G
 ora mikir rugi
                    A
 kari omong sak penake
                   D
 liyane dipikir mburi..
 
Musik : D..Em G A [4x]
        D..

Bm
 sak tenane aku ngerti
               F#m
kowe iri karo aku
bola bali kowe ngomong
               G
tapi ning mburiku
         A D
sakjane aku kudu ngguyu..

Bm
 koyo wong kurang kerjaan
                F#m
ngurusi eleke liyan
mbok pikir kowe kuwi
                G
koyo wis apik tenan
       A D
tibake penak sing nyawang..

   D G
maido.. sak karepmu..
       A D
ora ngaruh.. ning uripku..
     Bm Em
ngomongo.. sak senengmu..
         A G D
paling penak pikiren karo mlaku..

Reff :
 Bm
  penak sing maido
                   F#m
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             G
 ora mikir rugi
                    A
 kari omong sak penake
                  D
 liyane dipikir keri..

 Bm
  penak sing maido
                    F#m
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             G
 ora mikir rugi
                    A
 kari omong sak penake
                   D
 liyane dipikir mburi..

 Bm
  penak sing maido
                    F#m
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             G
 ora mikir rugi
                    A
 kari omong sak penake
                   D
 liyane dipikir mburi..
    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Intan Chacha mudah, kunci gitar Intan Chacha, chord lagu Intan Chacha - Penak Sing Maido Dasar , chord dasar Intan Chacha - Penak Sing Maido Dasar , chordtela Intan Chacha - Penak Sing Maido Dasar , lirik lagu Intan Chacha - Penak Sing Maido Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Intan Chacha di youtube: https://youtube.com/watch?v=CF9PSrxxChY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Intan Chacha

Chord Lagu Lainnya

×