Open Nav

Intan Chacha - Ora Piye Piye Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : F G C E Am Dm G C F ra sah kuwatir.. G C jo digawe tambah ruwet.. Am ben ra mumet.. Dm ora piye piye.. G sing penting aku sayang.. C sayang karo kowe.. F ojo percoyo.. G C yen jare aku ra tresno.. Am jare sopo.. Dm mboten nopo-nopo.. G tresnomu tak jogo.. C kanggo kowe panggah iyo.. Int. F G C E Am Reff : F sayangku iki nang kowe pol-polan.. G C awan bengi aku mung kelingan.. E Am ora mung nggo dolanan.. Dm G emoh mikir liyane.. aku opo anane.. C aku isih sayang kowe.. Musik : F G C E Am Dm G C F ra sah kuwatir.. G C jo digawe tambah ruwet.. Am ben ra mumet.. Dm ora piye piye.. G sing penting aku sayang.. C sayang karo kowe.. F ojo percoyo.. G C yen jare aku ra tresno.. Am jare sopo.. Dm mboten nopo-nopo.. G tresnomu tak jogo.. C kanggo kowe panggah iyo.. Int. F G C E Am Reff : F sayangku iki nang kowe pol-polan.. G C awan bengi aku mung kelingan.. E Am ora mung nggo dolanan.. Dm G emoh mikir liyane.. aku opo anane.. C aku isih sayang kowe..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Intan Chacha mudah, kunci gitar Intan Chacha, chord lagu Intan Chacha - Ora Piye Piye Dasar , chord dasar Intan Chacha - Ora Piye Piye Dasar , chordtela Intan Chacha - Ora Piye Piye Dasar , lirik lagu Intan Chacha - Ora Piye Piye Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Intan Chacha di youtube: https://youtube.com/watch?v=yeLaKPv0PoM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Intan Chacha

Chord Lagu Lainnya

×