menu

Intan Chacha - Nyenengke Atimu Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
Transpose Font
Intro : C Em Dm G
        F C Dm G
        C Em Dm G
        F C Dm G..

C       Em           F
 tenang.. ngantio kapan..
G          C
aku sayang kowe..
Dm             Em           Am
 cerito suwe.. sing biyen kae..
Dm G        C
   nganti seprene..

Dm                       Em
 mbok kiro tresnoku sing palsu..
F         G           C
 mungkin iseh.. perlu waktu..
Dm                     Em   Am
 aku sing mikir.. piye carane..
Dm      G          C
 iso mbahagiakke kowe..

Int. C Em Dm G
     C Dm G..

Reff :
 Am                    Em
  saktenane pingin ngerti ning atimu..
 F      G            C
  jare iseh.. sayang aku..
 Am                      Em
  ngomong tresno kuwi gampang kanggoku..
 Dm             G        C
  sing tak butuhne.. setiamu..

Musik : C Em Dm..
        F C Dm G
        C Em Dm..
        F C Dm G..

Dm                       Em
 mbok kiro tresnoku sing palsu..
F         G           C
 mungkin iseh.. perlu waktu..
Dm                     Em   Am
 aku sing mikir.. piye carane..
Dm      G        C
 iso mbahagiakke kowe..

Int. C Em Dm G
     C Dm G,,

Reff :
 Am                    Em
  saktenane pingin ngerti ning atimu..
 F      G            C
  jare iseh.. sayang aku..
 Am                      Em
  ngomong tresno kuwi gampang kanggoku..
 Dm             G        C
  sing tak butuhne.. setiamu..

 Am                    Em
  saktenane pingin ngerti ning atimu..
 F      G            C
  jare iseh.. sayang aku..
 Am                      Em
  ngomong tresno kuwi gampang kanggoku..
 Dm             G        C
  sing tak butuhne.. setiamu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A C#m Bm E
        D A Bm E
        A C#m Bm E
        D A Bm E..

A       C#m          D
 tenang.. ngantio kapan..
E          A
aku sayang kowe..
Bm             C#m          F#m
 cerito suwe.. sing biyen kae..
Bm E        A
   nganti seprene..

Bm                       C#m
 mbok kiro tresnoku sing palsu..
D         E           A
 mungkin iseh.. perlu waktu..
Bm                     C#m  F#m
 aku sing mikir.. piye carane..
Bm      E          A
 iso mbahagiakke kowe..

Int. A C#m Bm E
     A Bm E..

Reff :
 F#m                   C#m
  saktenane pingin ngerti ning atimu..
 D      E            A
  jare iseh.. sayang aku..
 F#m                     C#m
  ngomong tresno kuwi gampang kanggoku..
 Bm             E        A
  sing tak butuhne.. setiamu..

Musik : A C#m Bm..
        D A Bm E
        A C#m Bm..
        D A Bm E..

Bm                       C#m
 mbok kiro tresnoku sing palsu..
D         E           A
 mungkin iseh.. perlu waktu..
Bm                     C#m  F#m
 aku sing mikir.. piye carane..
Bm      E        A
 iso mbahagiakke kowe..

Int. A C#m Bm E
     A Bm E..

Reff :
 F#m                   C#m
  saktenane pingin ngerti ning atimu..
 D      E            A
  jare iseh.. sayang aku..
 F#m                     C#m
  ngomong tresno kuwi gampang kanggoku..
 Bm             E        A
  sing tak butuhne.. setiamu..

 F#m                   C#m
  saktenane pingin ngerti ning atimu..
 D      E            A
  jare iseh.. sayang aku..
 F#m                     C#m
  ngomong tresno kuwi gampang kanggoku..
 Bm             E        A
  sing tak butuhne.. setiamu..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Intan Chacha

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×