menu

Intan Chacha - Juragan Tahu Chord Gitar dan Lirik

Intan Chacha Intan Chacha 68 views
Transpose Font
Capo ♪ fret 4

      Am
iki lagu.. mung kanggo hiburan..
       Am
kanggo kowe..
                      G
sing urung nduwe gandengan..
          G
nganan ngiri golek pasangan..
         G
kadang kadang malah nggo dolanan..
          F       G        Am
pacaran suwe.. ra sido lamaran..

       Am
kadang ngiri.. kadang  nganan..
       Am
ra sah ngiri..
                       G
karo sing uwes nduwe yayang..
         G
masio jomblo.. tak putus harapan..
         F                 G
sopo ngerti oleh juragan tahu..
      Am
kedirian.. iiha..

Musik : Am..Dm..G
        Am-G-Em Dm-Em-G-Am

Reff :
                C
 kanggo sing jomblo
 sing jomblo sing jomblo
           G
 kui ngono bukane ra payu..
         G
 pileh pileh sing lemu
         G
 pileh pileh sing kuru
                Am
 opo sing koyo aku..

                 C 
 ngomonge sih jomblo
 sih jomblo sih jomblo
          G
 tapi kok pintere ngrayu..
           G
 jomblo jomblo tenanan
        G
 opo jomblo setingan
                Am
 tibake anake telu..

       G
 iki lagu mung kanggo hiburan..
          F         G     Am
 ben ra panik mikir tanggapan..
       G
 iki lagu mung lagu hiburan..
          F           G     Am
 ben ra panik yen ketemu mantan..

      Am
iki lagu.. mung kanggo hiburan..
       Am
kanggo kowe..
                      G
sing urung nduwe gandengan..
          G
nganan ngiri golek pasangan..
         G
kadang kadang malah nggo dolanan..
          F       G        Am
pacaran suwe.. ra sido lamaran.. iiha..

       Am
kadang ngiri.. kadang  nganan..
       Am
ra sah ngiri..
                       G
karo sing uwes nduwe yayang..
         G
masio jomblo.. tak putus harapan..
         F                 G
sopo ngerti oleh juragan tahu..
      Am
kedirian.. iiha..

Musik : Am..Dm..G
        Am-G-Em Dm-Em-G-Am

Reff :
                C
 kanggo sing jomblo
 sing jomblo sing jomblo
           G
 kui ngono bukane ra payu..
         G
 pileh pileh sing lemu
         G
 pileh pileh sing kuru
                Am
 opo sing koyo aku..

                 C 
 ngomonge sih jomblo
 sih jomblo sih jomblo
          G
 tapi kok pintere ngrayu..
           G
 jomblo jomblo tenanan
        G
 opo jomblo setingan
                Am
 tibake anake telu..

       G
 iki lagu mung kanggo hiburan..
          F         G     Am
 ben ra panik mikir tanggapan..
       G
 iki lagu mung lagu hiburan..
          F           G     Am
 ben ra panik yen ketemu mantan..

       G
 iki lagu mung kanggo hiburan..
          F         G     Am
 ben ra panik mikir tanggapan..
       G
 iki lagu mung lagu hiburan..
          F           G     Am
 ben ra panik yen ketemu mantan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

      C#m
iki lagu.. mung kanggo hiburan..
       C#m
kanggo kowe..
                      B
sing urung nduwe gandengan..
          B
nganan ngiri golek pasangan..
         B
kadang kadang malah nggo dolanan..
          A       B        C#m
pacaran suwe.. ra sido lamaran..

       C#m
kadang ngiri.. kadang  nganan..
       C#m
ra sah ngiri..
                       B
karo sing uwes nduwe yayang..
         B
masio jomblo.. tak putus harapan..
         A                 B
sopo ngerti oleh juragan tahu..
      C#m
kedirian.. iiha..

Musik : C#m..F#m..B
        C#m-B-G#m F#m-G#m-B-C#m

Reff :
                E
 kanggo sing jomblo
 sing jomblo sing jomblo
           B
 kui ngono bukane ra payu..
         B
 pileh pileh sing lemu
         B
 pileh pileh sing kuru
                C#m
 opo sing koyo aku..

                 E  
 ngomonge sih jomblo
 sih jomblo sih jomblo
          B
 tapi kok pintere ngrayu..
           B
 jomblo jomblo tenanan
        B
 opo jomblo setingan
                C#m
 tibake anake telu..

       B
 iki lagu mung kanggo hiburan..
          A         B     C#m
 ben ra panik mikir tanggapan..
       B
 iki lagu mung lagu hiburan..
          A           B     C#m
 ben ra panik yen ketemu mantan..

      C#m
iki lagu.. mung kanggo hiburan..
       C#m
kanggo kowe..
                      B
sing urung nduwe gandengan..
          B
nganan ngiri golek pasangan..
         B
kadang kadang malah nggo dolanan..
          A       B        C#m
pacaran suwe.. ra sido lamaran.. iiha..

       C#m
kadang ngiri.. kadang  nganan..
       C#m
ra sah ngiri..
                       B
karo sing uwes nduwe yayang..
         B
masio jomblo.. tak putus harapan..
         A                 B
sopo ngerti oleh juragan tahu..
      C#m
kedirian.. iiha..

Musik : C#m..F#m..B
        C#m-B-G#m F#m-G#m-B-C#m

Reff :
                E
 kanggo sing jomblo
 sing jomblo sing jomblo
           B
 kui ngono bukane ra payu..
         B
 pileh pileh sing lemu
         B
 pileh pileh sing kuru
                C#m
 opo sing koyo aku..

                 E  
 ngomonge sih jomblo
 sih jomblo sih jomblo
          B
 tapi kok pintere ngrayu..
           B
 jomblo jomblo tenanan
        B
 opo jomblo setingan
                C#m
 tibake anake telu..

       B
 iki lagu mung kanggo hiburan..
          A         B     C#m
 ben ra panik mikir tanggapan..
       B
 iki lagu mung lagu hiburan..
          A           B     C#m
 ben ra panik yen ketemu mantan..

       B
 iki lagu mung kanggo hiburan..
          A         B     C#m
 ben ra panik mikir tanggapan..
       B
 iki lagu mung lagu hiburan..
          A           B     C#m
 ben ra panik yen ketemu mantan..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Intan Chacha

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×