Open Nav

Intan Chacha - Bojone Sopir Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : Am Em F C Am Em Dm G Am Em F C Am Em Dm G.. C mendung durung mesti udan.. Em jane pengen slalu berduaan.. F C mungkin yo amergo.. kebutuhan.. C senajan kadang ngiwo nengen.. Em neng tresnoku karo kowe anteng.. F G yen krungu swaramu.. tambah ayem.. Dm G kerjoku iki nyopir.. Em Am ning aku ora kleru parkir.. Dm G C sayangku sampean ojo kuwatir.. C percoyo aku kang mas.. Em aku iki pancen tresno kowe.. F C cintaku ini.. demi kowe.. C masio kowe sopir.. Em tapi cintaku selalu mengalir.. F G ati ati ojo kliru parkir.. Dm G kerjomu opo wae.. Em Am ning aku tetep sayang kowe.. Dm G yen nyopir ora pareng nglamun.. C fokus wae.. Int. Dm G Em Am Dm G C.. Reff : Am Em mung demi kowe aku kerjo.. F C aku ora popo.. Am Em opo wae tak lakoni.. F C sabar lan nerimo.. Dm G C sayangku padamu.. saben dino.. Am Em senajan aku yo mung sopir.. F C kowe ra usah khawatir.. Dm G C tresno iki ora bakal muntir.. Musik : Am Em F C Am Em Dm G Am Em F C Am Em Dm G.. C percoyo aku kang mas.. Em aku iki pancen tresno kowe.. F C cintaku ini.. demi kowe.. C masio kowe sopir.. Em tapi cintaku selalu mengalir.. F G ati ati ojo kliru parkir.. Dm G kerjomu opo wae.. Em Am ning aku tetep sayang kowe.. Dm G yen nyopir ora pareng nglamun.. C fokus wae.. Int. Dm G Em Am Dm G C.. Reff : Am Em mung demi kowe aku kerjo.. F C aku ora popo.. Am Em opo wae tak lakoni.. F C sabar lan nerimo.. Dm G C sayangku padamu.. saben dino.. Am Em senajan aku yo mung sopir.. F C kowe ra usah khawatir.. Dm G C tresno iki ora bakal muntir.. Dm G C tresno iki ora bakal muntir.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Gm Dm D# Bb Gm Dm Cm F Gm Dm D# Bb Gm Dm Cm F.. Bb mendung durung mesti udan.. Dm jane pengen slalu berduaan.. D# Bb mungkin yo amergo.. kebutuhan.. Bb senajan kadang ngiwo nengen.. Dm neng tresnoku karo kowe anteng.. D# F yen krungu swaramu.. tambah ayem.. Cm F kerjoku iki nyopir.. Dm Gm ning aku ora kleru parkir.. Cm F Bb sayangku sampean ojo kuwatir.. Bb percoyo aku kang mas.. Dm aku iki pancen tresno kowe.. D# Bb cintaku ini.. demi kowe.. Bb masio kowe sopir.. Dm tapi cintaku selalu mengalir.. D# F ati ati ojo kliru parkir.. Cm F kerjomu opo wae.. Dm Gm ning aku tetep sayang kowe.. Cm F yen nyopir ora pareng nglamun.. Bb fokus wae.. Int. Cm F Dm Gm Cm F Bb.. Reff : Gm Dm mung demi kowe aku kerjo.. D# Bb aku ora popo.. Gm Dm opo wae tak lakoni.. D# Bb sabar lan nerimo.. Cm F Bb sayangku padamu.. saben dino.. Gm Dm senajan aku yo mung sopir.. D# Bb kowe ra usah khawatir.. Cm F Bb tresno iki ora bakal muntir.. Musik : Gm Dm D# Bb Gm Dm Cm F Gm Dm D# Bb Gm Dm Cm F.. Bb percoyo aku kang mas.. Dm aku iki pancen tresno kowe.. D# Bb cintaku ini.. demi kowe.. Bb masio kowe sopir.. Dm tapi cintaku selalu mengalir.. D# F ati ati ojo kliru parkir.. Cm F kerjomu opo wae.. Dm Gm ning aku tetep sayang kowe.. Cm F yen nyopir ora pareng nglamun.. Bb fokus wae.. Int. Cm F Dm Gm Cm F Bb.. Reff : Gm Dm mung demi kowe aku kerjo.. D# Bb aku ora popo.. Gm Dm opo wae tak lakoni.. D# Bb sabar lan nerimo.. Cm F Bb sayangku padamu.. saben dino.. Gm Dm senajan aku yo mung sopir.. D# Bb kowe ra usah khawatir.. Cm F Bb tresno iki ora bakal muntir.. Cm F Bb tresno iki ora bakal muntir..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Intan Chacha mudah, kunci gitar Intan Chacha, chord lagu Intan Chacha - Bojone Sopir Dasar , chord dasar Intan Chacha - Bojone Sopir Dasar , chordtela Intan Chacha - Bojone Sopir Dasar , lirik lagu Intan Chacha - Bojone Sopir Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Intan Chacha di youtube: https://youtube.com/watch?v=OGjGNjAGlTA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Intan Chacha

Chord Lagu Lainnya

×