Open Nav

Intan Cha Cha - Njathil Sak Modare Chord Gitar dan Lirik Lagu

22 views
                Capo di fret 4

Intro : Dm G C Am
Dm G C
C Dm
 aku sayang kowe
G C
 emoh kelangan kowe
C Dm
 aku tanpo kowe
G C
 ora iso urip dewe..

Am Dm
 ning njero ati kowe
G C
 wes ora ono tunggale
Am F
 lilo demi kowe
G C
 aku njathil sak modare..

Reff :
 C Dm
  nalikane suryo nyumilak netro
      G
 aku ora bakal suloyo
     C Am
 ugo nggawe atimu cidro
 lintang rembulan padang
 Dm
 ning awang-awang
          G
 podo nyekseni tresnoku
       F G C
 ora bakal.. i..lang..

                   Dm
 nalikane gudo pacoban ngawe-awe
           G
 yo mung kowe
                        C
 sing bakal tak perjuangke
              Am
 tak kuat-kuatke
                     Dm
 bene biso terus nyanding selawase
        G
 lilo demi kowe
                     F C
 aku njathil sak modare..

              Dm
aku sayang kowe
G C
 emoh kelangan kowe
Am Dm
 aku tanpo kowe
G C
 ora iso urip dewe..

Am Dm
 ning njero ati kowe
G C
 wes ora ono tunggale
Am F
 lilo demi kowe
G C
 aku njathil sak modare..

Reff :
 C Dm
  nalikane suryo nyumilak netro
      G
 aku ora bakal suloyo
     C Am
 ugo nggawe atimu cidro
 lintang rembulan padang
 Dm
 ning awang-awang
          G
 podo nyekseni tresnoku
       F G C
 ora bakal.. i..lang..

                   Dm
 nalikane gudo pacoban ngawe-awe
           G
 yo mung kowe
                        F
 sing bakal tak perjuangke
     G C
 tak kuat-kuatke
                     Dm
 bene biso terus nyanding selawase
        G
 lilo demi kowe
                     F C
 aku njathil sak modare..
                     Dm
 bene biso terus nyanding selawase
        G
 lilo demi kowe
                     F C
 aku njathil sak modare..

[[[ORIGINAL CHORD]]]
Intan Cha Cha - Njathil Sak Modare

Intro : F#m B E C#m
F#m B E
E F#m
 aku sayang kowe
B E
 emoh kelangan kowe
E F#m
 aku tanpo kowe
B E
 ora iso urip dewe..

C#m F#m
 ning njero ati kowe
B E
 wes ora ono tunggale
C#m A
 lilo demi kowe
B E
 aku njathil sak modare..

Reff :
 E F#m
  nalikane suryo nyumilak netro
      B
 aku ora bakal suloyo
     E C#m
 ugo nggawe atimu cidro
 lintang rembulan padang
 F#m
 ning awang-awang
          B
 podo nyekseni tresnoku
       A B E
 ora bakal.. i..lang..

                   F#m
 nalikane gudo pacoban ngawe-awe
           B
 yo mung kowe
                        E
 sing bakal tak perjuangke
              C#m
 tak kuat-kuatke
                     F#m
 bene biso terus nyanding selawase
        B
 lilo demi kowe
                     A E
 aku njathil sak modare..

              F#m
aku sayang kowe
B E
 emoh kelangan kowe
C#m F#m
 aku tanpo kowe
B E
 ora iso urip dewe..

C#m F#m
 ning njero ati kowe
B E
 wes ora ono tunggale
C#m A
 lilo demi kowe
B E
 aku njathil sak modare..

Reff :
 E F#m
  nalikane suryo nyumilak netro
      B
 aku ora bakal suloyo
     E C#m
 ugo nggawe atimu cidro
 lintang rembulan padang
 F#m
 ning awang-awang
          B
 podo nyekseni tresnoku
       A B E
 ora bakal.. i..lang..

                   F#m
 nalikane gudo pacoban ngawe-awe
           B
 yo mung kowe
                        A
 sing bakal tak perjuangke
     B E
 tak kuat-kuatke
                     F#m
 bene biso terus nyanding selawase
        B
 lilo demi kowe
                     A E
 aku njathil sak modare..
                     F#m
 bene biso terus nyanding selawase
        B
 lilo demi kowe
                     A E
 aku njathil sak modare..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Intan Chacha mudah, kunci gitar Intan Chacha, chord lagu Intan Cha Cha - Njathil Sak Modare Dasar , chord dasar Intan Cha Cha - Njathil Sak Modare Dasar , chordtela Intan Cha Cha - Njathil Sak Modare Dasar , lirik lagu Intan Cha Cha - Njathil Sak Modare Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Intan Chacha di youtube: https://youtube.com/watch?v=banJicxigoo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Intan Chacha

Chord Lagu Lainnya

×