Open Nav

ILUX - Medot Janji Chord Gitar dan Lirik Lagu

8 views
        Capo di fret 2

Intro : C F G Em
Am Bb..G..

    C    
kelingan mawar abang
          Em
sing gemantung neng rambutmu
      F G C
tak jogo utuh neng njero laciku..

     C
ra bakal ilang
               Em
lan lali mergo uwes pisahan
    F G C
kelingan kowe tego medot janji..

      G Am
sak jerone segoro luwih jeru loro iki
        F G C
malah kowe seneng-seneng karo ati liyo
     G          -E Am
njoboku ora popo njero atiku nelongso
-G F C G
tresnoku mung mbok anggep dolanan..

Reff :
        C F
   mugo kowe bahagia
     G C
   karo pilihanmu
       F C
   aku mung biso nyawang kowe
           Dm G
   lan ngimpi bareng kowe..

       C F
   aku urung percoyo
        G C F
   kowe mindah atimu nggo wong liyo
          C G
   sedangkan kuwi lungo nglalekne aku..

  C
sabendino saben wektu
    Em
kepikiran awakmu
    F
aku ngerti sing
     G C G
di pikir ra rumongso..

     C
ra bakal ilang
               Em
lan lali mergo uwes pisahan
    F G C
kelingan kowe tego medot janji..

      G Am
sak jerone segoro luwih jeru loro iki
-G F G C
malah kowe seneng-seneng karo ati liyo
     G          -E Am
njoboku ora popo njero atiku nelongso
-G F C G
tresnoku mung mbok anggep dolanan..

Reff :
        C F
   mugo kowe bahagia
     G C
   karo pilihanmu
       F C
   aku mung biso nyawang kowe
           Dm G
   lan ngimpi bareng kowe..

       C F
   aku urung percoyo
        G C F
   kowe mindah atimu nggo wong liyo
          C G
   sedangkan kuwi lungo nglalekne aku..

Musik : F G Em Am
Dm G C..
        F G Em Am
Dm G C..

Reff :
        C F
   mugo kowe bahagia
     G C
   karo pilihanmu
       F C
   aku mung biso nyawang kowe
           Dm G
   lan ngimpi bareng kowe..

       C F
   aku urung percoyo
        G C F
   kowe mindah atimu nggo wong liyo
          C G
   sedangkan kuwi lungo nglalekne aku..

Outro : C F G Em Am
Dm G..C..
    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar ILUX mudah, kunci gitar ILUX, chord lagu ILUX - Medot Janji Dasar , chord dasar ILUX - Medot Janji Dasar , chordtela ILUX - Medot Janji Dasar , lirik lagu ILUX - Medot Janji Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari ILUX di youtube: https://youtube.com/watch?v=B-ItyPBqz5A

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari ILUX

Chord Lagu Lainnya

×