Open Nav

Ilux - Matur Suwun Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
        Capo fret 5

Intro : C..Em..F G C..
        Dm..Am..F..G.. 

C Em
dik.. tenangno atimu..
       F G C
kabeh iki mung kanggo sliramu
  Dm Am
merantau ke kota tuk menghalalkanmu
     F G
mugi Gusti pangeran ngijabahi..

*)
C Em
megawe adoh omah..
            F G C 
ben ndang cepet kangge njaluk kowe
     Dm Am
sing tak karep siji biso njogo ati
    F G
ugo di paringi lancar rezeki
                  C
gek ndang cepet bali..

Int. F G C..

Reff :
           Am Em
   kesuwun marang janjimu
             F C
   wes gelem nompo atiku
       F C
   setia lan ora nuntut
          Dm G
   nerimo opo anane..

         Am Em
   matur nuwun sayangku
             F C
   wis sabar ngenteni aku
         F C
   tresnaku marang sliramu
             Dm G C
   nggawe mulyane genep uripku..

Musik : C Em F C
Dm G C..
        Dm..Em..F G C..

*)
C Em
megawe adoh omah..
            F G C 
ben ndang cepet kangge njaluk kowe
     Dm Am
sing tak karep siji biso njogo ati
    F G
ugo di paringi lancar rezeki
                  C
gek ndang cepet bali..

Int. F G C..

Reff :
           Am Em
   kesuwun marang janjimu
             F C
   wes gelem nompo atiku
       F C
   setia lan ora nuntut
          Dm G
   nerimo opo anane..

         Am Em
   matur nuwun sayangku
             F C
   wis sabar ngenteni aku
         F C
   tresnaku marang sliramu
             Dm G C F G
   nggawe mulyane genep uripku..

           Am Em
   kesuwun marang janjimu
             F C
   wes gelem nompo atiku
       F C
   setia lan ora nuntut
          Dm G
   nerimo opo anane..

         Am Em
   matur nuwun sayangku
             F C
   wis sabar ngenteni aku
         F C
   tresnaku marang sliramu
             Dm G C
   nggawe mulyane genep uripku..

Outro : F G C..
    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar ILUX mudah, kunci gitar ILUX, chord lagu Ilux - Matur Suwun Dasar , chord dasar Ilux - Matur Suwun Dasar , chordtela Ilux - Matur Suwun Dasar , lirik lagu Ilux - Matur Suwun Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari ILUX di youtube: https://youtube.com/watch?v=5uoMS_eFAi8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari ILUX

Chord Lagu Lainnya

×