Open Nav

Ilux ID - Yo Wis Chord Gitar dan Lirik Lagu

18 views
        

Intro : F G Em Am Dm G C.. C Em yo wis.. ben dadi kenangan.. Am Em yo wis.. mung ning angan-angan.. F Fm tresno sing tak gadang.. C G/B Am mung mandeg ning tengah ndalan.. Dm G C Fm aku ro kowe.. wis ora sejalan.. C Em yo wis.. ben dadi cerito.. Am Em yo wis.. mung sak kedep moto.. F Fm janjimu ra ori.. C G/B Am jebule mung KW siji.. Dm G C jare tulus.. jebule mung apus-apus.. F G Em Am a..ku nangis.. ra uwis-uwis.. Dm G C teles kebes wis nganti kalis.. F G Em Am a..ku kangen.. ning mung tak pendem.. Dm G C nangis mergo janjimu sing lamis.. Reff : C F o..po meneh sing mbok goleki.. G C rumangsaku kabeh wis tak turuti.. A Dm tibo tangiku mung kanggo kowe G senajan sak onone C sing penting perjuangane.. C F o..po mergo wong ora nduwe.. G C kowe nganti tego ninggalake.. A Dm senajan atiku wes ajur mumur G tetep kudu bersyukur (C) kabeh wes ono sing ngatur.. Musik : C-G/B-Am-G-F G F G Dm Em Fm G.. F G Em Am a..ku nangis.. ra uwis-uwis.. Dm G C teles kebes wis nganti kalis.. F G Em Am a..ku kangen.. ning mung tak pendem.. Dm G C nangis mergo janjimu sing lamis.. Reff : C F o..po meneh sing mbok goleki.. G C rumangsaku kabeh wis tak turuti.. A Dm tibo tangiku mung kanggo kowe G senajan sak onone C sing penting perjuangane.. C F o..po mergo wong ora nduwe.. G C kowe nganti tego ninggalake.. A Dm senajan atiku wes ajur mumur G tetep kudu bersyukur C kabeh wes ono sing ngatur.. A Dm senajan atiku wes ajur mumur G tetep kudu bersyukur C kabeh wes ono sing ngatur.. Cipt : Hendra Kumbara - Yo Wis! -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Bb C Am Dm Gm C F.. F Am yo wis.. ben dadi kenangan.. Dm Am yo wis.. mung ning angan-angan.. Bb Bbm tresno sing tak gadang.. F C/E Dm mung mandeg ning tengah ndalan.. Gm C F Bbm aku ro kowe.. wis ora sejalan.. F Am yo wis.. ben dadi cerito.. Dm Am yo wis.. mung sak kedep moto.. Bb Bbm janjimu ra ori.. F C/E Dm jebule mung KW siji.. Gm C F jare tulus.. jebule mung apus-apus.. Bb C Am Dm a..ku nangis.. ra uwis-uwis.. Gm C F teles kebes wis nganti kalis.. Bb C Am Dm a..ku kangen.. ning mung tak pendem.. Gm C F nangis mergo janjimu sing lamis.. Reff : F Bb o..po meneh sing mbok goleki.. C F rumangsaku kabeh wis tak turuti.. D Gm tibo tangiku mung kanggo kowe C senajan sak onone F sing penting perjuangane.. F Bb o..po mergo wong ora nduwe.. C F kowe nganti tego ninggalake.. D Gm senajan atiku wes ajur mumur C tetep kudu bersyukur (F) kabeh wes ono sing ngatur.. Musik : F-C/E-Dm-C-Bb C Bb C Gm Am Bbm C.. Bb C Am Dm a..ku nangis.. ra uwis-uwis.. Gm C F teles kebes wis nganti kalis.. Bb C Am Dm a..ku kangen.. ning mung tak pendem.. Gm C F nangis mergo janjimu sing lamis.. Reff : F Bb o..po meneh sing mbok goleki.. C F rumangsaku kabeh wis tak turuti.. D Gm tibo tangiku mung kanggo kowe C senajan sak onone F sing penting perjuangane.. F Bb o..po mergo wong ora nduwe.. C F kowe nganti tego ninggalake.. D Gm senajan atiku wes ajur mumur C tetep kudu bersyukur F kabeh wes ono sing ngatur.. D Gm senajan atiku wes ajur mumur C tetep kudu bersyukur F kabeh wes ono sing ngatur..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar ILUX mudah, kunci gitar ILUX, chord lagu Ilux ID - Yo Wis Dasar , chord dasar Ilux ID - Yo Wis Dasar , chordtela Ilux ID - Yo Wis Dasar , lirik lagu Ilux ID - Yo Wis Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari ILUX di youtube: https://youtube.com/watch?v=clsOPk_2kRE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari ILUX

Chord Lagu Lainnya

×