Open Nav

Ilux ID - Wong Nomer Loro Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Am Em
aku kangen slirane..
         F C
nanging aku kudu piye..
 Dm G
HPne di sadap karo..
  F G
pacare dewe..

Intro : C..G..F G C..

C G
langit.. isokah kowe nyampekke..
     F G C
roso kangen sing ono ning atiku..
  C G
langit.. isokah kowe nyampekke..
      F G C
sak tenane aku sek sayang dek'e..

Int. F G C..

    Am Em
aku kangen slirane..
         F C
nanging aku kudu piye..
 Dm G
HPne di sadap karo..
  F G
pacare dewe..

Reff :
          F G
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Em E A
 aku mung dadi simpenan pas kowe butuh..
            Dm G
 ora iso nduweni aku kudu ngerteni..
              C
 cerito loro iki..

          F G
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Em E A
 aku ra iso ngancani saben dinone..
             Dm G
 aku dewe ra ngerti nganti kapan nglakoni..
                 C
 manut dalane Gusti..

Musik : F..G..Em E A..
        Dm..G..C..

    Am Em
aku kangen slirane..
         F C
nanging aku kudu piye..
 Dm G
HPne di sadap karo..
  F G
pacare dewe..

Reff :
          F G
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Em E A
 aku mung dadi simpenan pas kowe butuh..
            Dm G
 ora iso nduweni aku kudu ngerteni..
              C
 cerito loro iki..

          F G
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Em E A
 aku ra iso ngancani saben dinone..
             Dm G
 aku dewe ra ngerti nganti kapan nglakoni..
                 C A
 manut dalane Gusti..
             Dm G
 aku dewe ra ngerti nganti kapan nglakoni..
                 F..Fm G C
 manut dalane Gusti..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

    Fm Cm
aku kangen slirane..
         C# G#
nanging aku kudu piye..
 A#m D#
HPne di sadap karo..
  C# D#
pacare dewe..

Intro : G#..D#..C# D# G#..

G# D#
langit.. isokah kowe nyampekke..
     C# D# G#
roso kangen sing ono ning atiku..
  G# D#
langit.. isokah kowe nyampekke..
      C# D# G#
sak tenane aku sek sayang dek'e..

Int. C# D# G#..

    Fm Cm
aku kangen slirane..
         C# G#
nanging aku kudu piye..
 A#m D#
HPne di sadap karo..
  C# D#
pacare dewe..

Reff :
          C# D#
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Cm C F
 aku mung dadi simpenan pas kowe butuh..
            A#m D#
 ora iso nduweni aku kudu ngerteni..
              G#
 cerito loro iki..

          C# D#
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Cm C F
 aku ra iso ngancani saben dinone..
             A#m D#
 aku dewe ra ngerti nganti kapan nglakoni..
                 G#
 manut dalane Gusti..

Musik : C#..D#..Cm C F..
        A#m..D#..G#..

    Fm Cm
aku kangen slirane..
         C# G#
nanging aku kudu piye..
 A#m D#
HPne di sadap karo..
  C# D#
pacare dewe..

Reff :
          C# D#
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Cm C F
 aku mung dadi simpenan pas kowe butuh..
            A#m D#
 ora iso nduweni aku kudu ngerteni..
              G#
 cerito loro iki..

          C# D#
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Cm C F
 aku ra iso ngancani saben dinone..
             A#m D#
 aku dewe ra ngerti nganti kapan nglakoni..
                 G# F
 manut dalane Gusti..
             A#m D#
 aku dewe ra ngerti nganti kapan nglakoni..
                 C#..C#m D# G#
 manut dalane Gusti..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar ILUX mudah, kunci gitar ILUX, chord lagu Ilux ID - Wong Nomer Loro Dasar , chord dasar Ilux ID - Wong Nomer Loro Dasar , chordtela Ilux ID - Wong Nomer Loro Dasar , lirik lagu Ilux ID - Wong Nomer Loro Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari ILUX di youtube: https://youtube.com/watch?v=4g3gKiV6gF4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari ILUX

Chord Lagu Lainnya

×