menu

Ilux ID - Wong Nomer Loro Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
Transpose Font
Am          Em
aku kangen slirane..
         F         C
nanging aku kudu piye..
 Dm       G
HPne di sadap karo..
  F         G
pacare dewe..

Intro : C..G..F G C..

C                    G
langit.. isokah kowe nyampekke..
     F            G          C
roso kangen sing ono ning atiku..
  C                  G
langit.. isokah kowe nyampekke..
      F        G          C
sak tenane aku sek sayang dek'e..

Int. F G C..

    Am          Em
aku kangen slirane..
         F         C
nanging aku kudu piye..
 Dm       G
HPne di sadap karo..
  F         G
pacare dewe..

Reff :
          F            G
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Em           E           A
 aku mung dadi simpenan pas kowe butuh..
            Dm                G
 ora iso nduweni aku kudu ngerteni..
              C
 cerito loro iki..

          F            G
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Em         E          A
 aku ra iso ngancani saben dinone..
             Dm                      G
 aku dewe ra ngerti nganti kapan nglakoni..
                 C
 manut dalane Gusti..

Musik : F..G..Em E A..
        Dm..G..C..

    Am          Em
aku kangen slirane..
         F         C
nanging aku kudu piye..
 Dm       G
HPne di sadap karo..
  F         G
pacare dewe..

Reff :
          F            G
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Em           E           A
 aku mung dadi simpenan pas kowe butuh..
            Dm                G
 ora iso nduweni aku kudu ngerteni..
              C
 cerito loro iki..

          F            G
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Em         E          A
 aku ra iso ngancani saben dinone..
             Dm                      G
 aku dewe ra ngerti nganti kapan nglakoni..
                 C  A
 manut dalane Gusti..
             Dm                      G
 aku dewe ra ngerti nganti kapan nglakoni..
                 F..Fm G C
 manut dalane Gusti..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

    Fm          Cm
aku kangen slirane..
         C#        G#
nanging aku kudu piye..
 A#m      D#
HPne di sadap karo..
  C#        D#
pacare dewe..

Intro : G#..D#..C# D# G#..

G#                   D#
langit.. isokah kowe nyampekke..
     C#           D#         G#
roso kangen sing ono ning atiku..
  G#                 D#
langit.. isokah kowe nyampekke..
      C#       D#         G#
sak tenane aku sek sayang dek'e..

Int. C# D# G#..

    Fm          Cm
aku kangen slirane..
         C#        G#
nanging aku kudu piye..
 A#m      D#
HPne di sadap karo..
  C#        D#
pacare dewe..

Reff :
          C#           D#
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Cm           C           F
 aku mung dadi simpenan pas kowe butuh..
            A#m               D#
 ora iso nduweni aku kudu ngerteni..
              G#
 cerito loro iki..

          C#           D#
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Cm         C          F
 aku ra iso ngancani saben dinone..
             A#m                     D#
 aku dewe ra ngerti nganti kapan nglakoni..
                 G#
 manut dalane Gusti..

Musik : C#..D#..Cm C F..
        A#m..D#..G#..

    Fm          Cm
aku kangen slirane..
         C#        G#
nanging aku kudu piye..
 A#m      D#
HPne di sadap karo..
  C#        D#
pacare dewe..

Reff :
          C#           D#
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Cm           C           F
 aku mung dadi simpenan pas kowe butuh..
            A#m               D#
 ora iso nduweni aku kudu ngerteni..
              G#
 cerito loro iki..

          C#           D#
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Cm         C          F
 aku ra iso ngancani saben dinone..
             A#m                     D#
 aku dewe ra ngerti nganti kapan nglakoni..
                 G#  F
 manut dalane Gusti..
             A#m                     D#
 aku dewe ra ngerti nganti kapan nglakoni..
                 C#..C#m D# G#
 manut dalane Gusti..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari ILUX

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×