menu

ILUX ID - PEDOT Chord Gitar dan Lirik

39 views
Transpose Font
Intro : C..G..F G C

 C                  G
aku.. pasrah karo keputusan..
    F         G            C
yen pancene kowe wes ra nyaman..
Dm       G
ora usah di pekso
      C          Am
yen kowe wes ra ono roso
Dm      G      C..
 malah atimu kesikso..

         F
yen kowe wes ra sayang
     G
ngomongo terus terang
    Em                  Am
ora usah nggoleki kesalahan..
            Dm               G
aku iso ngerti.. aku sadar diri..

Reff :
  F                   G
 aku.. mung iso ngancani sak isoku
      Em                   A
 soal pilihan kui tersarah atimu
              Dm
 timbangane satru
                   G
 yen kowe wes ra sayang aku
                  C
 tak iklasno lungomu..

    F                   G
 o aku.. belajar iso nompo kenyataan
     Em                 A
 masio ra sesuai karo perasaan
            Dm                 G
 aku isih sayang.. kowene wes ilang..
                    (F)
 pedot ning tengah dalan..

Musik : F..G..Am G C F -Em
        Dm Em F..G..

         F
yen kowe wes ra sayang
     G
ngomongo terus terang
    Em                  Am
ora usah nggoleki kesalahan..
            Dm               G
aku iso ngerti.. aku sadar diri..

Reff :
  F                   G
 aku.. mung iso ngancani sak isoku
      Em                   A
 soal pilihan kui tersarah atimu
              Dm
 timbangane satru
                   G
 yen kowe wes ra sayang aku
                  C
 tak iklasno lungomu..

    F                   G
 o aku.. belajar iso nompo kenyataan
     Em                 A
 masio ra sesuai karo perasaan
            Dm                 G
 aku isih sayang.. kowene wes ilang..
                     F  G C
 pedot ning tengah dalan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A..E..D E A

 A                  E
aku.. pasrah karo keputusan..
    D         E            A
yen pancene kowe wes ra nyaman..
Bm       E
ora usah di pekso
      A          F#m
yen kowe wes ra ono roso
Bm      E      A..
 malah atimu kesikso..

         D
yen kowe wes ra sayang
     E
ngomongo terus terang
    C#m                 F#m
ora usah nggoleki kesalahan..
            Bm               E
aku iso ngerti.. aku sadar diri..

Reff :
  D                   E
 aku.. mung iso ngancani sak isoku
      C#m                  F#
 soal pilihan kui tersarah atimu
              Bm
 timbangane satru
                   E
 yen kowe wes ra sayang aku
                  A
 tak iklasno lungomu..

    D                   E
 o aku.. belajar iso nompo kenyataan
     C#m                F#
 masio ra sesuai karo perasaan
            Bm                 E
 aku isih sayang.. kowene wes ilang..
                    (D)
 pedot ning tengah dalan..

Musik : D..E..F#m E A D -C#m
        Bm C#m D..E..

         D
yen kowe wes ra sayang
     E
ngomongo terus terang
    C#m                 F#m
ora usah nggoleki kesalahan..
            Bm               E
aku iso ngerti.. aku sadar diri..

Reff :
  D                   E
 aku.. mung iso ngancani sak isoku
      C#m                  F#
 soal pilihan kui tersarah atimu
              Bm
 timbangane satru
                   E
 yen kowe wes ra sayang aku
                  A
 tak iklasno lungomu..

    D                   E
 o aku.. belajar iso nompo kenyataan
     C#m                F#
 masio ra sesuai karo perasaan
            Bm                 E
 aku isih sayang.. kowene wes ilang..
                     D  E A
 pedot ning tengah dalan..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari ILUX

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×