menu

Ilux ID - Lungo Adoh Chord Gitar dan Lirik Lagu

19 views
Transpose Font
Intro : C G Am..
        F G C..

     C           G
cubo rungokno suoro angin..
  Am
bengi iki..
    F        G         C
opo kowe ora kelingan aku..
     F            G
sing wes tau ning atimu..
     Em         Am
sing tau nggawe we guyu..
  F         G         C
saiki wes dadi masa lalu..

Reff :
  F            G
 aku pingin sambat..
    Em         Am
 sambat karo sopo..
      Dm
 sing tak sayang..
   G         C
 saiki wes lungo adoh..

  F             G
 aku pingin cerito..
     Em           Am
 cerito yo ning sopo..
      Dm
 sing tak sayang..
     G              C
 wes gandeng wong liyo..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

     C           G
cubo rungokno suaro angin..
  Am
bengi iki..
    F        G         C
opo kowe ora kelingan aku..
     F            G
sing wes tau ning atimu..
     Em         Am
sing tau nggawe we guyu..
  F         G         C
saiki wes dadi masa lalu..

Reff :
  F            G
 aku pingin sambat..
    Em         Am
 sambat karo sopo..
      Dm
 sing tak sayang..
   G         C
 saiki wes lungo adoh..

  F             G
 aku pingin cerito..
     Em           Am
 cerito yo ning sopo..
      Dm
 sing tak sayang..
     G              C
 wes gandeng wong liyo..

  F            G
 aku pingin sambat..
    Em         Am
 sambat karo sopo..
      Dm
 sing tak sayang..
   G         C
 saiki wes lungo adoh..

  F             G
 aku pingin cerito..
     Em           Am
 cerito yo ning sopo..
      Dm
 sing tak sayang..
     G              C
 wes gandeng wong liyo..
      Dm
 sing tak sayang..
     G              C
 wes gandeng wong liyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G# D# Fm..
        C# D# G#..

     G#          D#
cubo rungokno suoro angin..
  Fm
bengi iki..
    C#       D#        G#
opo kowe ora kelingan aku..
     C#           D#
sing wes tau ning atimu..
     Cm         Fm
sing tau nggawe we guyu..
  C#        D#        G#
saiki wes dadi masa lalu..

Reff :
  C#           D#
 aku pingin sambat..
    Cm         Fm
 sambat karo sopo..
      A#m
 sing tak sayang..
   D#        G#
 saiki wes lungo adoh..

  C#            D#
 aku pingin cerito..
     Cm           Fm
 cerito yo ning sopo..
      A#m
 sing tak sayang..
     D#             G#
 wes gandeng wong liyo..

Musik : C# D# Cm Fm
        A#m D# G#..
        C# D# Cm Fm
        A#m D# G#..

     G#          D#
cubo rungokno suaro angin..
  Fm
bengi iki..
    C#       D#        G#
opo kowe ora kelingan aku..
     C#           D#
sing wes tau ning atimu..
     Cm         Fm
sing tau nggawe we guyu..
  C#        D#        G#
saiki wes dadi masa lalu..

Reff :
  C#           D#
 aku pingin sambat..
    Cm         Fm
 sambat karo sopo..
      A#m
 sing tak sayang..
   D#        G#
 saiki wes lungo adoh..

  C#            D#
 aku pingin cerito..
     Cm           Fm
 cerito yo ning sopo..
      A#m
 sing tak sayang..
     D#             G#
 wes gandeng wong liyo..

  C#           D#
 aku pingin sambat..
    Cm         Fm
 sambat karo sopo..
      A#m
 sing tak sayang..
   D#        G#
 saiki wes lungo adoh..

  C#            D#
 aku pingin cerito..
     Cm           Fm
 cerito yo ning sopo..
      A#m
 sing tak sayang..
     D#             G#
 wes gandeng wong liyo..
      A#m
 sing tak sayang..
     D#             G#
 wes gandeng wong liyo..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari ILUX

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×