Open Nav

Ilux ID feat. Woro Widowati - Durung Sanggup Lali Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
        

Intro : F G Em Am Dm G C.. F G Em Am Dm G C.. C angin wengi.. G sampekno roso kangenku.. F G C nganti saiki, durung sanggup lali.. F G aku dewe ning kene Em Am kroso sepi tanpo kowe Dm G C tulungono padangono petenge uripku.. F G aku seng gawe we lungo Em Am ninggal getun ning dodo Dm G C sak tuluse atiku njaluk sepuro.. Reff : F G raono sing iso ngganteni Em Am ceritomu sayang Dm G C aku iseh tetep kelingan.. F G raono seng iso ngganteni Em Am kabeh kenangan Dm G C panggah kowe seng paling tak sayang.. Musik : F G Em Am Dm G C.. F G Em Am Dm G C.. C angin wengi G sampekno roso kangenku F nganti saiki G C durung sanggup lali.. F G aku dewe ning kene Em Am kroso sepi tanpo kowe Dm G C tulungono padangono petenge uripku.. F G aku seng gawe we lungo Em Am ninggal getun ning dodo Dm G C sak tuluse atiku njaluk sepuro.. Reff : F G raono sing iso ngganteni Em Am ceritomu sayang Dm G C aku iseh tetep kelingan.. F G raono seng iso ngganteni Em Am kabeh kenangan Dm G C panggah kowe seng paling tak sayang.. F G raono sing iso ngganteni Em Am ceritomu sayang Dm G C aku iseh tetep kelingan.. F G raono seng iso ngganteni Em Am kabeh kenangan Dm G C panggah kowe seng paling tak sayang.. Dm G C panggah kowe seng paling tak sayang.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Ilux ID feat. Woro Widowati Durung Sanggup Lali Intro : C D Bm Em Am D G.. C D Bm Em Am D G.. G angin wengi.. D sampekno roso kangenku.. C D G nganti saiki, durung sanggup lali.. C D aku dewe ning kene Bm Em kroso sepi tanpo kowe Am D G tulungono padangono petenge uripku.. C D aku seng gawe we lungo Bm Em ninggal getun ning dodo Am D G sak tuluse atiku njaluk sepuro.. Reff : C D raono sing iso ngganteni Bm Em ceritomu sayang Am D G aku iseh tetep kelingan.. C D raono seng iso ngganteni Bm Em kabeh kenangan Am D G panggah kowe seng paling tak sayang.. Musik : C D Bm Em Am D G.. C D Bm Em Am D G.. G angin wengi D sampekno roso kangenku C nganti saiki D G durung sanggup lali.. C D aku dewe ning kene Bm Em kroso sepi tanpo kowe Am D G tulungono padangono petenge uripku.. C D aku seng gawe we lungo Bm Em ninggal getun ning dodo Am D G sak tuluse atiku njaluk sepuro.. Reff : C D raono sing iso ngganteni Bm Em ceritomu sayang Am D G aku iseh tetep kelingan.. C D raono seng iso ngganteni Bm Em kabeh kenangan Am D G panggah kowe seng paling tak sayang.. C D raono sing iso ngganteni Bm Em ceritomu sayang Am D G aku iseh tetep kelingan.. C D raono seng iso ngganteni Bm Em kabeh kenangan Am D G panggah kowe seng paling tak sayang.. Am D G.. panggah kowe seng paling tak sayang..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar ILUX mudah, kunci gitar ILUX, chord lagu Ilux ID feat. Woro Widowati - Durung Sanggup Lali Dasar , chord dasar Ilux ID feat. Woro Widowati - Durung Sanggup Lali Dasar , chordtela Ilux ID feat. Woro Widowati - Durung Sanggup Lali Dasar , lirik lagu Ilux ID feat. Woro Widowati - Durung Sanggup Lali Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari ILUX di youtube: https://youtube.com/watch?v=F93KPTXand0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari ILUX

Chord Lagu Lainnya

×