Open Nav

Ilux ID - Angel Lali Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
                

Intro : F G Em Am Dm..G..C.. C G Am durung garing banyu moto ning pipi.. Dm G durung mari loro sing mbok paringi.. Em E Am G F mergo kowe.. sing paling tak sayangi.. C saiki neng ngendi.. G C kesuwen lungomu ora bali-bali.. Reff : F ra bakal ono sing iso G Em ngganteni ceritomu Am Dm sing wis ketulis ning ati G C angel ilang angel lali.. F nganti saiki ati G Em ku iseh gagal ngerteni Am Dm gawe opo duwe kisah G C yen akhire kudu pisah.. Musik : F G Em Am Dm G C.. F G Em A Dm G C.. C G Am durung garing banyu moto ning pipi.. Dm G durung mari loro sing mbok paringi.. Em E Am G F mergo kowe.. sing paling tak sayangi.. C saiki neng ngendi.. G C kesuwen lungomu ora bali-bali.. Reff : F ra bakal ono sing iso G Em ngganteni ceritomu Am Dm sing wis ketulis ning ati G C angel ilang angel lali.. F nganti saiki ati G Em ku iseh gagal ngerteni Am Dm gawe opo nduwe kisah G C yen akhire kudu pisah.. F ra bakal ono sing iso G Em ngganteni ceritomu Am Dm sing wis ketulis ning ati G C angel ilang angel lali.. F nganti saiki ati G Em ku iseh gagal ngerteni Am Dm gawe opo nduwe kisah G C yen akhire kudu pisah.. Am Dm G gawe opo nduwe kisah.. hoo o.. F Fm C yen akhire kudu pisah.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : C D Bm Em Am..D..G.. G D Em durung garing banyu moto ning pipi.. Am D durung mari loro sing mbok paringi.. Bm B Em D C mergo kowe.. sing paling tak sayangi.. G saiki neng ngendi.. D G kesuwen lungomu ora bali-bali.. Reff : C ra bakal ono sing iso D Bm ngganteni ceritomu Em Am sing wis ketulis ning ati D G angel ilang angel lali.. C nganti saiki ati D Bm ku iseh gagal ngerteni Em Am gawe opo duwe kisah D G yen akhire kudu pisah.. Musik : C D Bm Em Am D G.. C D Bm E Am D G.. G D Em durung garing banyu moto ning pipi.. Am D durung mari loro sing mbok paringi.. Bm B Em D C mergo kowe.. sing paling tak sayangi.. G saiki neng ngendi.. D G kesuwen lungomu ora bali-bali.. Reff : C ra bakal ono sing iso D Bm ngganteni ceritomu Em Am sing wis ketulis ning ati D G angel ilang angel lali.. C nganti saiki ati D Bm ku iseh gagal ngerteni Em Am gawe opo nduwe kisah D G yen akhire kudu pisah.. C ra bakal ono sing iso D Bm ngganteni ceritomu Em Am sing wis ketulis ning ati D G angel ilang angel lali.. C nganti saiki ati D Bm ku iseh gagal ngerteni Em Am gawe opo nduwe kisah D G yen akhire kudu pisah.. Em Am D gawe opo nduwe kisah.. hoo o.. C Cm G yen akhire kudu pisah..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar ILUX mudah, kunci gitar ILUX, chord lagu Ilux ID - Angel Lali Dasar , chord dasar Ilux ID - Angel Lali Dasar , chordtela Ilux ID - Angel Lali Dasar , lirik lagu Ilux ID - Angel Lali Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari ILUX di youtube: https://youtube.com/watch?v=3v9Oq6nDmug

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari ILUX

Chord Lagu Lainnya

×