Open Nav

Ilux ID - Aku Tak Golek Liyo Chord Gitar dan Lirik Lagu

33 views
                

Intro : C F Dm G Em Am Dm G.. C F aku wes berjuang sak mampune.. Dm G aku wes melayu sak kuate.. Em Am mlaku sak tekane dinggo koe.. Dm nanging ning ngarep motomu.. G isih tok sepelekke.. C F njajal we ngerti sing tak rasakke.. Dm G aku wes usaha sak mampune.. Em Am kabeh ki mung nggo nyenengke koe.. Dm nangis ning ngarep motomu G ra enek artine.. F C cukup aku ngerti.. ora tak baleni.. Dm G cukup loro atiku.. saiki.. Reff : F G aku tak golek liyo.. Em Am koe cepet budalo.. Dm G ra usah noleh ngiwo.. C aku ora opo opo.. F G senajan atiku loro.. Em Am terusno lehmu lungo.. Dm aku ning kene.. G C ikhlas lan legowo.. Musik : F G Em A Dm G C.. F G Em A Dm G C.. C F njajal we ngerti sing tak rasakke.. Dm G aku wes usaha sak mampune.. Em Am kabeh ki mung nggo nyenengke koe.. Dm nangis ning ngarep motomu G ra enek artine.. F C cukup aku ngerti.. ora tak baleni.. Dm G cukup loro atiku.. saiki.. Reff : F G aku tak golek liyo.. Em Am koe cepet budalo.. Dm G ra usah noleh ngiwo.. C aku ora opo opo.. F G senajan atiku loro.. Em Am terusno lehmu lungo.. Dm aku ning kene.. G C ikhlas lan legowo.. F G aku tak golek liyo.. Em Am koe cepet budalo.. Dm G ra usah noleh ngiwo.. C aku ora opo opo.. F G senajan atiku loro.. Em Am terusno lehmu lungo.. Dm aku ning kene.. G C ikhlas lan legowo.. Dm aku ning kene.. G C ikhlas lan legowo.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : G# C# A#m D# Cm Fm A#m D#.. G# C# aku wes berjuang sak mampune.. A#m D# aku wes melayu sak kuate.. Cm Fm mlaku sak tekane dinggo koe.. A#m nanging ning ngarep motomu.. D# isih tok sepelekke.. G# C# njajal we ngerti sing tak rasakke.. A#m D# aku wes usaha sak mampune.. Cm Fm kabeh ki mung nggo nyenengke koe.. A#m nangis ning ngarep motomu D# ra enek artine.. C# G# cukup aku ngerti.. ora tak baleni.. A#m D# cukup loro atiku.. saiki.. Reff : C# D# aku tak golek liyo.. Cm Fm koe cepet budalo.. A#m D# ra usah noleh ngiwo.. G# aku ora opo opo.. C# D# senajan atiku loro.. Cm Fm terusno lehmu lungo.. A#m aku ning kene.. D# G# ikhlas lan legowo.. Musik : C# D# Cm F A#m D# G#.. C# D# Cm F A#m D# G#.. G# C# njajal we ngerti sing tak rasakke.. A#m D# aku wes usaha sak mampune.. Cm Fm kabeh ki mung nggo nyenengke koe.. A#m nangis ning ngarep motomu D# ra enek artine.. C# G# cukup aku ngerti.. ora tak baleni.. A#m D# cukup loro atiku.. saiki.. Reff : C# D# aku tak golek liyo.. Cm Fm koe cepet budalo.. A#m D# ra usah noleh ngiwo.. G# aku ora opo opo.. C# D# senajan atiku loro.. Cm Fm terusno lehmu lungo.. A#m aku ning kene.. D# G# ikhlas lan legowo.. C# D# aku tak golek liyo.. Cm Fm koe cepet budalo.. A#m D# ra usah noleh ngiwo.. G# aku ora opo opo.. C# D# senajan atiku loro.. Cm Fm terusno lehmu lungo.. A#m aku ning kene.. D# G# ikhlas lan legowo.. A#m aku ning kene.. D# G# ikhlas lan legowo..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar ILUX mudah, kunci gitar ILUX, chord lagu Ilux ID - Aku Tak Golek Liyo Dasar , chord dasar Ilux ID - Aku Tak Golek Liyo Dasar , chordtela Ilux ID - Aku Tak Golek Liyo Dasar , lirik lagu Ilux ID - Aku Tak Golek Liyo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari ILUX di youtube: https://youtube.com/watch?v=sTfCdLkegwM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari ILUX

Chord Lagu Lainnya

×