Open Nav

Ilham Dewantara - Tresno Sunyi Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
        Capo di fret 2
C G/B Am G
nalikane aku ketemu awakmu..
       F
kowe lewat neng ngarepku
     G
karo kancanmu..
       Em E
roso seneng neng atiku
         Am
nyawang ayune sliramu
       Dm G
nganti kegowo ngimpi ning turuku..

    C G/B Am G
sepine saben wengi ngancani awakku..
        F G
mikirke kowe, sing pingin tak nduweni..
       Em E
iso ku gur meneng mendem
          Am
nyimpen roso neng atiku
       Dm G C
karo dedongo, kowe dadi jodoku..

Reff :
        F G Em Am
 tresno iki mung tak pendhem neng ati..
       Dm G C
 tak pasrahke, kabehane neng Gusti
          F G Em Am
 kudu kepiye, ngungkapke roso iki..
         Dm G C
 aku lan kowe biso dadi siji..

Musik : F Em Dm G
F Em Dm G C..

    C G/B Am Em
sepine saben wengi ngancani awakku..
        F G
mikirke kowe, sing pingin tak nduweni..
       Em E
iso ku gur meneng mendem
          Am
nyimpen roso neng atiku
       Dm G C
karo dedongo, kowe dadi jodoku..

Reff :
        F G Em Am
 tresno iki mung tak pendhem neng ati..
       Dm G C
 tak pasrahke, kabehane neng Gusti
          F G Em Am
 kudu kepiye, ngungkapke roso iki..
         Dm G C
 aku lan kowe biso dadi siji..

        F G Em Am
 tresno iki mung tak pendhem neng ati..
       Dm G C
 tak pasrahke, kabehane neng Gusti
          F G Em Am
 kudu kepiye, ngungkapke roso iki..
         Dm G C
 aku lan kowe biso dadi siji..
         F G Em Am
 aku lan kowe biso dadi siji..
         Dm G F Fm C
 aku lan kowe.. biso dadi siji..


    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ilham Dewantara mudah, kunci gitar Ilham Dewantara, chord lagu Ilham Dewantara - Tresno Sunyi Dasar , chord dasar Ilham Dewantara - Tresno Sunyi Dasar , chordtela Ilham Dewantara - Tresno Sunyi Dasar , lirik lagu Ilham Dewantara - Tresno Sunyi Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ilham Dewantara di youtube: https://youtube.com/watch?v=GpRz3Cxa-xo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ilham Dewantara

Chord Lagu Lainnya

×