Open Nav

Iky feat. Cantika - SETYO Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
        Chord SETYO - Iky feat. Cantika

Intro : C..G..Am..F G C..

  C G
maturnuwun.. kanggo ati..
Am G
 sing setyo ngancani..
F Em
 ugo aku ngrumangsani..
  F G
sabarmu ngadepi egoise rosoku..

F
 rangkulen aku..
Fm C   -G/B Am A
 bawa kau pergi ber..samamu..
Dm           -Em
 mantepno aku..
F G
 setyo marang sliramu..

Reff :
      C G
 sesandingan tekane mati..
             Am
 bareng ngadepi..
              F G
 saling njogo a..ti..

       C G
 nresnani kowe saklawase..
               Am
 kanggo mbuktekke..
            F G C 
 tresno ora mung ono lambe..

  C G
maturnuwun.. kanggo ati..
Am G
 sing setyo ngancani..
F Em
 ugo aku ngrumangsani..
  F G
sabarmu ngadepi egoise rosoku..

Musik : F..G..F..G..
        F..G..F..G..

Reff :
      C G
 sesandingan tekane mati..
       -E Am
 bareng ngadepi..
              F G
 saling njogo a..ti..

       C G
 nresnani kowe saklawase..
               Am
 kanggo mbuktekke..
            F G
 tresno ora mung ono

      C G
 sesandingan tekane mati..
             Am
 bareng ngadepi..
       -G F G
 saling njogo a..ti..

       C G
 nresnani kowe saklawe..
       -E Am
 kanggo mbuktekke..
       -G F G C
 tresno ora mung ono lambe..

Outro :
       C G
pertengkaran.. biasa..
        F G
nanging dudu alesan..
    C
bubaran..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E..B..C#m..A B E..

  E B
maturnuwun.. kanggo ati..
C#m B
 sing setyo ngancani..
A G#m
 ugo aku ngrumangsani..
  A B
sabarmu ngadepi egoise rosoku..

A
 rangkulen aku..
Am E   -B/D# C#m C#
 bawa kau pergi ber..samamu..
F#m          -G#m
 mantepno aku..
A B
 setyo marang sliramu..

Reff :
      E B/D#
 sesandingan tekane mati..
             C#m
 bareng ngadepi..
              A B
 saling njogo a..ti..

       E B/D#
 nresnani kowe saklawase..
               C#m
 kanggo mbuktekke..
            A B E..
 tresno ora mung ono lambe..

  E B
maturnuwun.. kanggo ati..
C#m B
 sing setyo ngancani..
A G#m
 ugo aku ngrumangsani..
  A B
sabarmu ngadepi egoise rosoku..

Musik : A..B..A..B..
        A..B..A..B..

Reff :
      E B/D#
 sesandingan tekane mati..
       -G# C#m
 bareng ngadepi..
              A B
 saling njogo a..ti..

       E B/D#
 nresnani kowe saklawase..
               C#m
 kanggo mbuktekke..
            A B
 tresno ora mung ono

      E B/D#
 sesandingan tekane mati..
             C#m
 bareng ngadepi..
       -B A B
 saling njogo a..ti..

       E B/D#
 nresnani kowe saklawe..
       -G# C#m
 kanggo mbuktekke..
       -B A B E
 tresno ora mung ono lambe..

Outro :
       E B
pertengkaran.. biasa..
        A B
nanging dudu alesan..
    E
bubaran..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Cantika mudah, kunci gitar Cantika, chord lagu Iky feat. Cantika - SETYO Dasar , chord dasar Iky feat. Cantika - SETYO Dasar , chordtela Iky feat. Cantika - SETYO Dasar , lirik lagu Iky feat. Cantika - SETYO Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Cantika di youtube: https://youtube.com/watch?v=hr1DesB7QGE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Cantika

Chord Lagu Lainnya

×