Open Nav

Ichlasul.S - Lambemu Ramutu Chord Gitar dan Lirik Lagu

9 views
        

Intro : C G Am Em F Fm G.. C G Am kowe njaluk aku ngono G F kowe njaluk aku ngene.. C Dm kabeh uwes tak lakoni G C G neng ra tau mbok hargai.. C G Am jaremu ameh gemati G F neng ra tau ngrumangsani.. C Dm pingine menang sendiri G C G gelo ati sing tak olehi.. Reff : C lambemu cen ra mutu Am mung marai nggerus atiku Dm jaremu aku sliramu G jebul kowe nyanding ro koncoku.. C wes uwes ra sah kesusu Am aku wes reti piye polahmu Dm jebul sayangku kuwi kleru G (C) aku mung dadi.. pelampiasanmu.. Musik : C G Am Em F Fm G.. C G Am kowe njaluk aku ngono G F kowe njaluk aku ngene.. C Dm kabeh uwes tak lakoni G C neng ra tau mbok hargai.. C G Am jaremu ameh gemati G F neng ra tau ngrumangsani.. C Dm pingine menang sendiri G C gelo ati sing tak olehi.. Reff : C lambemu cen ra mutu Am mung marai nggerus atiku Dm jaremu aku sliramu G jebul kowe nyanding ro koncoku.. C wes uwes ra sah kesusu Am aku wes reti piye polahmu Dm jebul sayangku kuwi kleru G C A aku mung dadi.. pelampiasanmu.. (overtune) D lambemu cen ra mutu Bm mung marai nggerus atiku Em jaremu aku sliramu A jebul kowe nyanding ro koncoku.. D wes uwes ra sah kesusu Bm aku wes reti piye polahmu Em jebul sayangku kuwi kleru A D aku mung dadi.. pelampiasanmu.. D cen ra mutu Bm mung marai nggerus atiku Em jaremu aku sliramu A jebul kowe nyanding ro koncoku.. D wes uwes ra sah kesusu Bm aku wes reti piye polahmu Em jebul sayangku kuwi kleru A D aku mung dadi.. pelampiasanmu.. Em A D Bm aku mung dadi.. pelampiasanmu.. Em A G Gm aku mung dadi.. pelampiasanmu.. D pelampiasanmu.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : G D Em Bm C Cm D.. G D Em kowe njaluk aku ngono D C kowe njaluk aku ngene.. G Am kabeh uwes tak lakoni D G D neng ra tau mbok hargai.. G D Em jaremu ameh gemati D C neng ra tau ngrumangsani.. G Am pingine menang sendiri D G D gelo ati sing tak olehi.. Reff : G lambemu cen ra mutu Em mung marai nggerus atiku Am jaremu aku sliramu D jebul kowe nyanding ro koncoku.. G wes uwes ra sah kesusu Em aku wes reti piye polahmu Am jebul sayangku kuwi kleru D (G) aku mung dadi.. pelampiasanmu.. Musik : G D Em Bm C Cm D.. G D Em kowe njaluk aku ngono D C kowe njaluk aku ngene.. G Am kabeh uwes tak lakoni D G neng ra tau mbok hargai.. G D Em jaremu ameh gemati D C neng ra tau ngrumangsani.. G Am pingine menang sendiri D G gelo ati sing tak olehi.. Reff : G lambemu cen ra mutu Em mung marai nggerus atiku Am jaremu aku sliramu D jebul kowe nyanding ro koncoku.. G wes uwes ra sah kesusu Em aku wes reti piye polahmu Am jebul sayangku kuwi kleru D G E aku mung dadi.. pelampiasanmu.. (overtune) A lambemu cen ra mutu F#m mung marai nggerus atiku Bm jaremu aku sliramu E jebul kowe nyanding ro koncoku.. A wes uwes ra sah kesusu F#m aku wes reti piye polahmu Bm jebul sayangku kuwi kleru E (A) aku mung dadi.. pelampiasanmu.. A cen ra mutu F#m mung marai nggerus atiku Bm jaremu aku sliramu E jebul kowe nyanding ro koncoku.. A wes uwes ra sah kesusu F#m aku wes reti piye polahmu Bm jebul sayangku kuwi kleru E A aku mung dadi.. pelampiasanmu.. Bm E A F#m aku mung dadi.. pelampiasanmu.. Bm E D Dm aku mung dadi.. pelampiasanmu.. A pelampiasanmu..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ichlasul.S mudah, kunci gitar Ichlasul.S, chord lagu Ichlasul.S - Lambemu Ramutu Dasar , chord dasar Ichlasul.S - Lambemu Ramutu Dasar , chordtela Ichlasul.S - Lambemu Ramutu Dasar , lirik lagu Ichlasul.S - Lambemu Ramutu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ichlasul.S di youtube: https://youtube.com/watch?v=k6NLsKEX3YI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ichlasul.S

Chord Lagu Lainnya

×