Open Nav

HJR Official - Raiso Nompo Chord Gitar dan Lirik Lagu

29 views
                Capo di fret 4

Intro : C...

    F G
ono sing tak jogo tapi dudu bondo
    Em Am
ono sing tak sayang tapi malah ngilang
    F G
naliko kowe luwih milih ninggal
       F G C
ninggalke aku tanpa belas kasihan..

Int. F G C..

       F G
wes nyubo ikhlas mungkin iki takdire
       Em Am
kowe karo kae aku ra piye-piye
          F G
nek weruh awakmu saiki iso mesem
    F G C
aku ning kene wes melu dadi ayem..

    F C
padahal aku iki
       F C
ikhlas le menyayangi
      F C
kabeh wes tak wenehke
                Am G
ning ko ngene balesane..

Reff :
          F Fm
 raiso nompo ning atiku loro
           C G Am
 aku wes lilo yen kowe ninggal lungo
              Dm
 pangapuranen aku..
                   G
 sing hurong iso gawe kowe..
          C C7
 luwih seneng..

          F Fm
 mugo bahagio karo pilihanmu
            C G Am
 ojo nganti kesio-sio koyo aku
               Dm
 wes cukup aku wae..
           G
 kowe ora usah melu..
       C
 ngerasakke..

Musik : F G Em Am A
Dm G C..

Reff :
          F Fm
 raiso nompo ning atiku loro
           C G Am
 aku wes lilo yen kowe ninggal lungo
              Dm
 pangapuranen aku..
                   G
 sing hurong iso gawe kowe..
          C C7
 luwih seneng..

          F Fm
 mugo bahagio karo pilihanmu
            C G Am
 ojo nganti kesio-sio koyo aku
               Dm
 wes cukup aku wae..
           G
 kowe ora usah melu..
       C
 ngerasakke..

Int. F G A..
         hooo..

(Overtune)
          G Gm
 raiso nompo ning atiku loro
           D A Bm
 aku wes lilo yen kowe ninggal lungo
              Em
 pangapuranen aku..
                   A
 sing hurong iso gawe kowe..
          D D7
 luwih seneng..

          G Gm
 mugo bahagio karo pilihanmu
            D A Bm
 ojo nganti kesio-sio koyo aku
               Em
 wes cukup aku wae..
           A
 kowe ora usah melu..
       D
 ngerasakke..

 Bm Em
  wes cukup aku wae
           A
 kowe ora usah melu..
      G Gm A D
 ngerasakke.. hu.. uhu.. huu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

HJR Official - Raiso Nompo

Intro : E..

    A B
ono sing tak jogo tapi dudu bondo
    G#m C#m
ono sing tak sayang tapi malah ngilang
    A B
naliko kowe luwih milih ninggal
       A B E
ninggalke aku tanpa belas kasihan..

Int. A B E..

       A B
wes nyubo ikhlas mungkin iki takdire
       G#m C#m
kowe karo kae aku ra piye-piye
          A B
nek weruh awakmu saiki iso mesem
    A B E
aku ning kene wes melu dadi ayem..

    A E
padahal aku iki
       A E
ikhlas le menyayangi
      A E
kabeh wes tak wenehke
                C#m B
ning ko ngene balesane..

Reff :
          A Am
 raiso nompo ning atiku loro
           E B C#m
 aku wes lilo yen kowe ninggal lungo
              F#m
 pangapuranen aku..
                   B
 sing hurong iso gawe kowe..
          E E7
 luwih seneng..

          A Am
 mugo bahagio karo pilihanmu
            E B C#m
 ojo nganti kesio-sio koyo aku
               F#m
 wes cukup aku wae..
           B
 kowe ora usah melu..
       E
 ngerasakke..

Musik : A B G#m C#m C#
F#m B E..

Reff :
          A Am
 raiso nompo ning atiku loro
           E B C#m
 aku wes lilo yen kowe ninggal lungo
              F#m
 pangapuranen aku..
                   B
 sing hurong iso gawe kowe..
          E E7
 luwih seneng..

          A Am
 mugo bahagio karo pilihanmu
            E B C#m
 ojo nganti kesio-sio koyo aku
               F#m
 wes cukup aku wae..
           B
 kowe ora usah melu..
       E
 ngerasakke..

Int. A B C#..
         hooo..

(Overtune)
          B Bm
 raiso nompo ning atiku loro
           F# C# D#m
 aku wes lilo yen kowe ninggal lungo
              G#m
 pangapuranen aku..
                   C#
 sing hurong iso gawe kowe..
          F# F#7
 luwih seneng..

          B Bm
 mugo bahagio karo pilihanmu
            F# C# D#m
 ojo nganti kesio-sio koyo aku
               G#m
 wes cukup aku wae..
           C#
 kowe ora usah melu..
       F#
 ngerasakke..

 D#m G#m
  wes cukup aku wae
           C#
 kowe ora usah melu..
      B Bm C# F#
 ngerasakke.. hu.. uhu.. huu..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu HJR Official - Raiso Nompo Dasar , chord dasar HJR Official - Raiso Nompo Dasar , chordtela HJR Official - Raiso Nompo Dasar , lirik lagu HJR Official - Raiso Nompo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=TJLI9kO4onU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Lainnya

×