Open Nav

Higang Swara - Rondo Merdeka Chord Gitar dan Lirik Lagu

31 views
                Capo di fret 6

Intro : C G Am Em
F C G...

Reff 1 :
          C G
 eneng rondo neng merdeka papat
            Am Em
 yen nek mlaku gawe silau mripat
                 F C
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          Dm G
 lippene abang koyok iwak cupang..

       C G
 iki jamane jaman edan
          Am Em
 eneng rondo nggo rebutan bujang
      F C
 tandane seng perawan kalah
        Dm G
 jago karo seng wes dadi rondo..

      C G
iki lagu tak gawe asal asalan
             Am Em
seng penting iso kanggo hiburan
      F C
niat apik tulus serius
               Dm G
seng penting yakin jalani wae..

Reff 2 :
          C G
 eneng rondo neng merdeka papat
            Am Em
 yen nek mlaku gawe silau mripat
                 F C
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          Dm G
 lippene abang koyok iwak cupang..

              C G
 dagangane tempe karo susu jahe
            Am Em
 nang pengkolan nggo podo rebutan
                 F C
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          Dm G
 lippene abang koyok iwak cupang..

      C G
iki lagu tak gawe asal asalan
             Am Em
seng penting iso kanggo hiburan
      F C
niat apik tulus serius
               Dm G
seng penting yakin jalani wae.. wooo..

Reff 3 :
          C G
 eneng rondo neng merdeka papat
            Am Em
 yen nek mlaku gawe silau mripat
                 F C
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          Dm G
 lippene abang koyok iwak cupang..

              C G
 dagangane tempe karo susu jahe
            Am Em
 nang pengkolan nggo podo rebutan
                 F C
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          Dm G
 lippene abang koyok iwak cupang..

Musik : C G Am Em
F C Dm G..
        C G Am Em
F C Dm G..

    F G
ojo mung disalahke
   Em Am
rondo iku menungso
         F G C G
dasare kucing gragas karo iwak asin..

Reff 4 :
          C G
 eneng rondo neng merdeka papat
            Am Em
 yen nek mlaku gawe silau mripat
                 F C
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          Dm G
 lippene abang koyok iwak cupang..

              C G
 dagangane tempe karo susu jahe
            Am Em
 nang pengkolan nggo podo rebutan
                 F C
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          Dm G
 lippene abang koyok iwak cupang..

              C G
 dagangane tempe karo susu jahe
            Am Em
 nang pengkolan nggo podo rebutan
                 F C
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          Dm G
 lippene abang koyok iwak cupang..

Outro : C G Am Em
F C Dm G...
        C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F# C# D#m A#m
B F# C#..

Reff 1 :
          F# C#
 eneng rondo neng merdeka papat
            D#m A#m
 yen nek mlaku gawe silau mripat
                 B F#
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          G#m C#
 lippene abang koyok iwak cupang..

       F# C#
 iki jamane jaman edan
          D#m A#m
 eneng rondo nggo rebutan bujang
      B F#
 tandane seng perawan kalah
        G#m C#
 jago karo seng wes dadi rondo..

      F# C#
iki lagu tak gawe asal asalan
             D#m A#m
seng penting iso kanggo hiburan
      B F#
niat apik tulus serius
               G#m C#
seng penting yakin jalani wae..

Reff 2 :
          F# C#
 eneng rondo neng merdeka papat
            D#m A#m
 yen nek mlaku gawe silau mripat
                 B F#
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          G#m C#
 lippene abang koyok iwak cupang..

              F# C#
 dagangane tempe karo susu jahe
            D#m A#m
 nang pengkolan nggo podo rebutan
                 B F#
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          G#m C#
 lippene abang koyok iwak cupang..

      F# C#
iki lagu tak gawe asal asalan
             D#m A#m
seng penting iso kanggo hiburan
      B F#
niat apik tulus serius
               G#m C#
seng penting yakin jalani wae.. wooo..

Reff 3 :
          F# C#
 eneng rondo neng merdeka papat
            D#m A#m
 yen nek mlaku gawe silau mripat
                 B F#
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          G#m C#
 lippene abang koyok iwak cupang..

              F# C#
 dagangane tempe karo susu jahe
            D#m A#m
 nang pengkolan nggo podo rebutan
                 B F#
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          G#m C#
 lippene abang koyok iwak cupang..

Musik : F# C# D#m A#m
B F# G#m C#..
        F# C# D#m A#m
B F# G#m C#..

    B C#
ojo mung disalahke
   A#m D#m
rondo iku menungso
         B C# F# C#
dasare kucing gragas karo iwak asin..

Reff 4 :
          F# C#
 eneng rondo neng merdeka papat
            D#m A#m
 yen nek mlaku gawe silau mripat
                 B F#
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          G#m C#
 lippene abang koyok iwak cupang..

              F# C#
 dagangane tempe karo susu jahe
            D#m A#m
 nang pengkolan nggo podo rebutan
                 B F#
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          G#m C#
 lippene abang koyok iwak cupang..

              F# C#
 dagangane tempe karo susu jahe
            D#m A#m
 nang pengkolan nggo podo rebutan
                 B F#
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          G#m C#
 lippene abang koyok iwak cupang..

Outro : F# C# D#m A#m
B F# G#m C#..
        F#..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Higang Swara mudah, kunci gitar Higang Swara, chord lagu Higang Swara - Rondo Merdeka Dasar , chord dasar Higang Swara - Rondo Merdeka Dasar , chordtela Higang Swara - Rondo Merdeka Dasar , lirik lagu Higang Swara - Rondo Merdeka Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Higang Swara di youtube: https://youtube.com/watch?v=_56l4TtoQfQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Higang Swara

Chord Lagu Lainnya

×