Open Nav

Hery Receh x May Ratri - Ora Bakal Iso Terganti Chord Gitar dan Lirik Lagu

6 views
        Capo di fret 4

Intro : C Em F Fm..

C F
 tak tulis layang iki..
         G Em
kanggo kowe.. sing tak tresnani..
         A Dm
tak titipne.. marang lintang ing wengi..
      G C
sampekno.. roso kangen iki..

                  F
nganti lingsire wayah.. wengi..
G Em A Dm
 aku setyo ngenteni.. sliramu..
           G C C7
duh wong bagus.. pepujaning atiku..

Reff :
                       F G
 jare bakal mbok buktekne.. tresnomu..
                    Em A Dm
 jare tulus kanggo aku.. mung palsu..
               G C C7
 mung sandiwaramu.. ben oleh atiku..

                     F G
 bakalan tak perjuangne.. tak buktekne..
          Em A Dm
 kanggo kowe.. ra ono liyane..
           G C C7
 yo mung siji.. sing nong njero ati..

       F G Em A
 ora bakal.. iso.. terganti.. nganti..
 Dm G C C7
 putih rambutku.. iki..

Musik : F G Em A
            ha.. a a..
          Dm-Em-F G
        a ooo..   ho.. ooo oo..

C F
 nganti lingsire wayah.. wengi..
G Em A Dm
 aku setyo ngenteni.. sliramu..
           G C C7
duh wong bagus.. pepujaning atiku..

Reff :
                       F G
 jare bakal mbok buktekne.. tresnomu..
                    Em A Dm
 jare tulus kanggo aku.. mung palsu..
               G C C7
 mung sandiwaramu.. ben oleh atiku..

                     F G
 bakalan tak perjuangne.. tak buktekne..
          Em A Dm
 kanggo kowe.. ra ono liyane..
           G C C7
 yo mung siji.. sing nong njero ati..

                       F G
 jare bakal mbok buktekne.. tresnamu..
                    Em A Dm
 jare tulus kanggo aku.. mung palsu..
               G C C7
 mung sandiwaramu.. ben oleh atiku..

                     F G
 bakalan tak perjuangne.. tak buktekne..
          Em A Dm
 kanggo kowe.. ra ono liyane..
           G C C7
 yo mung siji.. sing nong njero ati..

       F G Em A
 ora bakal.. iso.. terganti.. nganti..
 Dm G C
 putih rambutku.. iki..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E G#m A Am..

E A
 tak tulis layang iki..
         B G#m
kanggo kowe.. sing tak tresnani..
         C# F#m
tak titipne.. marang lintang ing wengi..
      B E
sampekno.. roso kangen iki..

                  A
nganti lingsire wayah.. wengi..
B G#m C# F#m
 aku setyo ngenteni.. sliramu..
           B E E7
duh wong bagus.. pepujaning atiku..

Reff :
                       A B
 jare bakal mbok buktekne.. tresnomu..
                    G#m C# F#m
 jare tulus kanggo aku.. mung palsu..
               B E E7
 mung sandiwaramu.. ben oleh atiku..

                     A B
 bakalan tak perjuangne.. tak buktekne..
          G#m C# F#m
 kanggo kowe.. ra ono liyane..
           B E E7
 yo mung siji.. sing nong njero ati..

       A B G#m C#
 ora bakal.. iso.. terganti.. nganti..
 F#m B E E7
 putih rambutku.. iki..

Musik : A B G#m C#
            ha.. a a..
          F#m-G#m-A B
        a ooo..     ho.. ooo oo..

E A
 nganti lingsire wayah.. wengi..
B G#m C# F#m
 aku setyo ngenteni.. sliramu..
           B E E7
duh wong bagus.. pepujaning atiku..

Reff :
                       A B
 jare bakal mbok buktekne.. tresnomu..
                    G#m C# F#m
 jare tulus kanggo aku.. mung palsu..
               B E E7
 mung sandiwaramu.. ben oleh atiku..

                     A B
 bakalan tak perjuangne.. tak buktekne..
          G#m C# F#m
 kanggo kowe.. ra ono liyane..
           B E E7
 yo mung siji.. sing nong njero ati..

                       A B
 jare bakal mbok buktekne.. tresnamu..
                    G#m C# F#m
 jare tulus kanggo aku.. mung palsu..
               B E E7
 mung sandiwaramu.. ben oleh atiku..

                     A B
 bakalan tak perjuangne.. tak buktekne..
          G#m C# F#m
 kanggo kowe.. ra ono liyane..
           B E E7
 yo mung siji.. sing nong njero ati..

       A B G#m C#
 ora bakal.. iso.. terganti.. nganti..
 F#m B E
 putih rambutku.. iki..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hery Receh mudah, kunci gitar Hery Receh, chord lagu Hery Receh x May Ratri - Ora Bakal Iso Terganti Dasar , chord dasar Hery Receh x May Ratri - Ora Bakal Iso Terganti Dasar , chordtela Hery Receh x May Ratri - Ora Bakal Iso Terganti Dasar , lirik lagu Hery Receh x May Ratri - Ora Bakal Iso Terganti Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hery Receh di youtube: https://youtube.com/watch?v=Ja71G3cpl5Y

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hery Receh

Chord Lagu Lainnya

×