Open Nav

Hery Receh - Kelaran Chord Gitar dan Lirik Lagu

18 views
                

Intro : C D Em.. C D.. G C sampai hati..mu.. D Bm kowe lungo ninggal aku Am ninggalke tresno D sing suwe tak jogo G kanggo awakmu.. G C loro ning njero ati D kowe sing nggawe Bm nganti kelaran Am ra ono tambane D nganti saiki G iseh durung mari.. Reff : C D tulung ngerteni.. setitik wae.. Bm E Am karo aku.. sing merjuangke.. D isuk, awan, wengi.. G G7 yo mung kanggo kowe.. C D tegane atimu.. ninggalke aku.. Bm E Am pas sayang-sayange.. ning atiku.. D (Em) iseh kelaran.. setengah mati.. Musik : Em........ G.. G C loro ning njero ati D kowe sing nggawe Bm nganti kelaran Am ra ono tambane D nganti saiki G iseh durung mari.. Reff : C D tulung ngerteni.. setitik wae.. Bm E Am karo aku.. sing merjuangke.. D isuk, awan, wengi.. G G7 yo mung kanggo kowe.. C D tegane atimu.. ninggalke aku.. Bm E Am pas sayang-sayange.. ning atiku.. D G G7 iseh kelaran.. setengah mati.. wowoo.. C D mbok tulung ngerteni.. setitik wae.. Bm E Am karo aku.. sing merjuangke.. D isuk, awan, wengi.. G G7 yo mung kanggo kowe.. C D tegane atimu.. ninggalke aku.. Bm E Am pas sayang-sayange.. ning atiku.. D G iseh kelaran.. setengah mati..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hery Receh mudah, kunci gitar Hery Receh, chord lagu Hery Receh - Kelaran Dasar , chord dasar Hery Receh - Kelaran Dasar , chordtela Hery Receh - Kelaran Dasar , lirik lagu Hery Receh - Kelaran Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hery Receh di youtube: https://youtube.com/watch?v=IqrWQu5TpbY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hery Receh

Chord Lagu Lainnya

×