Open Nav

Herta Bagas Onari - Lungamu Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
                Capo ♪ fret 2

Intro : C G -D/F# Em Am D G D
G
layang-layang sing mbok gawe dolanan..
  C
mabur-mabur duwur neng awang-awang..
  G D
katon endahe.. tekakke wengi..
  C D G D
supoyo ngancani kerlip lintang..

   G
tanpo alesan mbok pedotake..
  C
koyo lakon tresnaku lan kowe..
 G D
cuwo lan loro.. sing tak rasakke..
    G
ooh sayang..

    Em Bm
tak sawang awakku.. neng pojok kamarku.. 
C D
aku sadar pancen wong ra nduwe..
Em Bm
kabeh ra tak pikir.. mundak aku kentir..
      C D
mergo wong ayu ora mung sliramu..

Reff :
  G             -D/F#
  roso tresno iki.. 
  Em
  kanti ikhlas ati..
  Am
  kowe sing njalari 
         D
  kowe dewe sing mungkasi..

      G            -D/F#
  ngambyarke impenku.. 
  Em
  jaman semono..
   Am
  urip bebarengan 
           D
  nganti tekan pelaminan..

C G-D/F# Em
ojo gentun, yen mbesuk aku jutawan
       Am D G D
pethuk ndalan ora sudi takonan.. uuu..

Musik : G..C..G D G..D..

   G
tanpo alesan mbok pedotake..
  C
koyo lakon tresnaku lan kowe..
 G D
cuwo lan loro.. sing tak rasakke..
    G
ooh sayang..

    Em Bm
tak sawang awakku.. neng pojok kamarku.. 
C D
aku sadar pancen wong ra nduwe..
Em Bm
kabeh ra tak pikir.. mundak aku kentir..
      C D
mergo wong ayu ora mung sliramu..

Reff :
  G
  roso tresno iki.. 
  Em
  kanti ikhlas ati..
  Am
  kowe sing njalari 
       D
  kowe dewe sing mungkasi..

      G
  ngambyarke impenku.. 
  Em
  jaman semono..
   Am
  urip bebarengan 
         D
  nganti tekan pelaminan..

  G
  roso tresno iki.. 
  Em
  kanti ikhlas ati..
  Am
  kowe sing njalari 
       D
  kowe dewe sing mungkasi..

      G
  ngambyarke impenku.. 
  Em
  jaman semono..
   Am
  urip bebarengan 
         D
  nganti tekan pelaminan..

C G Em
ojo gentun, yen mbesuk aku jutawan
       Am D G 
pethuk ndalan ora sudi takonan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A -E/G# F#m Bm E A E
A
layang-layang sing mbok gawe dolanan..
  D
mabur-mabur duwur neng awang-awang..
  A E
katon endahe.. tekakke wengi..
  D E A E
supoyo ngancani kerlip lintang..

   A
tanpo alesan mbok pedotake..
  D
koyo lakon tresnaku lan kowe..
 A E
cuwo lan loro.. sing tak rasakke..
    A
ooh sayang..

    F#m C#m
tak sawang awakku.. neng pojok kamarku.. 
D E
aku sadar pancen wong ra nduwe..
F#m C#m
kabeh ra tak pikir.. mundak aku kentir..
      D E
mergo wong ayu ora mung sliramu..

Reff :
  A             -E/G#
  roso tresno iki.. 
  F#m
  kanti ikhlas ati..
  Bm
  kowe sing njalari 
         E
  kowe dewe sing mungkasi..

      A            -E/G#
  ngambyarke impenku.. 
  F#m
  jaman semono..
   Bm
  urip bebarengan 
           E
  nganti tekan pelaminan..

D A-E/G# F#m
ojo gentun, yen mbesuk aku jutawan
       Bm E A E
pethuk ndalan ora sudi takonan.. uuu..

Musik : A..D..A E A..E..

   A
tanpo alesan mbok pedotake..
  D
koyo lakon tresnaku lan kowe..
 A E
cuwo lan loro.. sing tak rasakke..
    A
ooh sayang..

    F#m C#m
tak sawang awakku.. neng pojok kamarku.. 
D E
aku sadar pancen wong ra nduwe..
F#m C#m
kabeh ra tak pikir.. mundak aku kentir..
      D E
mergo wong ayu ora mung sliramu..

Reff :
  A
  roso tresno iki.. 
  F#m
  kanti ikhlas ati..
  Bm
  kowe sing njalari 
       E
  kowe dewe sing mungkasi..

      A
  ngambyarke impenku.. 
  F#m
  jaman semono..
   Bm
  urip bebarengan 
         E
  nganti tekan pelaminan..

  A
  roso tresno iki.. 
  F#m
  kanti ikhlas ati..
  Bm
  kowe sing njalari 
       E
  kowe dewe sing mungkasi..

      A
  ngambyarke impenku.. 
  F#m
  jaman semono..
   Bm
  urip bebarengan 
         E
  nganti tekan pelaminan..

D A F#m
ojo gentun, yen mbesuk aku jutawan
       Bm E A..
pethuk ndalan ora sudi takonan..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Herta Bagas Onari mudah, kunci gitar Herta Bagas Onari, chord lagu Herta Bagas Onari - Lungamu Dasar , chord dasar Herta Bagas Onari - Lungamu Dasar , chordtela Herta Bagas Onari - Lungamu Dasar , lirik lagu Herta Bagas Onari - Lungamu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Herta Bagas Onari di youtube: https://youtube.com/watch?v=5Qz8YT1PZtY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Herta Bagas Onari

Chord Lagu Lainnya

×