Open Nav

Hendra Kumbara - Sak Isone Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
        

Reff : C E Am sak isone.. tak kuat-kuatke.. G F mung kanggo kowe.. C Dm G siji-sijine sing ayu dewe.. C E Am tak lakoni.. esuk awan wengi.. G F susahku iki.. kowe G C ra perlu.. ngerti.. Intro : C E Am G F Fm.. C koyo mengkene rasane.. Am yen dadi wong ora nduwe.. F G C abot enteng.. kudu tak pikul dewe.. A Dm G mangkat kerjo numpak montor C Am mlakune ndadak diengkol Dm mergo busi kotor G C Fm G lan akine wes tekor.. C ora koyo sing mbok sawang Am nglakoni urip pas-pasan F G C nyambut gawe nggo ngayahi kewajiban.. A Dm G sanguku dungo semangat C Am kerjo ra kakean sambat Dm G ono anake uwong sing C G kudu tak rumat.. Reff : C E Am sak isone.. tak kuat-kuatke.. G F mung kanggo kowe.. C Dm G siji-sijine sing ayu dewe.. C E Am tak lakoni.. esuk awan wengi.. G F susahku iki.. kowe G C G ra perlu.. ngerti.. C koyo mengkene rasane.. Am yen dadi wong ora nduwe.. F G C abot enteng.. kudu tak pikul dewe.. Musik : Am Em F C Dm G C.. F G E Am Dm G C.. A Dm G sanguku dungo semangat C Am kerjo ra kakean sambat Dm G ono anake uwong sing C G kudu tak rumat.. ho wowoo.. Reff : C E Am sak isone.. tak kuat-kuatke.. G F mung kanggo kowe.. C Dm G siji-sijine sing ayu dewe.. C E Am tak lakoni.. esuk awan wengi.. G F susahku iki.. kowe G C ra perlu.. ngerti.. F nyebar godhong koro C Am kudu sabar sakwetoro Dm G C Am mugo-mugo.. dewe iso urip mulyo.. Dm G C Fm C mugo-mugo.. dewe iso urip mulyo.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Reff : A C# F#m sak isone.. tak kuat-kuatke.. E D mung kanggo kowe.. A Bm E siji-sijine sing ayu dewe.. A C# F#m tak lakoni.. esuk awan wengi.. E D susahku iki.. kowe E A ra perlu.. ngerti.. Intro : A C# F#m E D Dm.. A koyo mengkene rasane.. F#m yen dadi wong ora nduwe.. D E A abot enteng.. kudu tak pikul dewe.. F# Bm E mangkat kerjo numpak montor A F#m mlakune ndadak diengkol Bm mergo busi kotor E A Dm E lan akine wes tekor.. A ora koyo sing mbok sawang F#m nglakoni urip pas-pasan D E A nyambut gawe nggo ngayahi kewajiban.. F# Bm E sanguku dungo semangat A F#m kerjo ra kakean sambat Bm E ono anake uwong sing A E kudu tak rumat.. Reff : A C# F#m sak isone.. tak kuat-kuatke.. E D mung kanggo kowe.. A Bm E siji-sijine sing ayu dewe.. A C# F#m tak lakoni.. esuk awan wengi.. E D susahku iki.. kowe E A E ra perlu.. ngerti.. A koyo mengkene rasane.. F#m yen dadi wong ora nduwe.. D E A abot enteng.. kudu tak pikul dewe.. Musik : F#m C#m D A Bm E A.. D E C# F#m Bm E A.. F# Bm E sanguku dungo semangat A F#m kerjo ra kakean sambat Bm E ono anake uwong sing A E kudu tak rumat.. ho wowoo.. Reff : A C# F#m sak isone.. tak kuat-kuatke.. E D mung kanggo kowe.. A Bm E siji-sijine sing ayu dewe.. A C# F#m tak lakoni.. esuk awan wengi.. E D susahku iki.. kowe E A ra perlu.. ngerti.. D nyebar godhong koro A F#m kudu sabar sakwetoro Bm E A F#m mugo-mugo.. dewe iso urip mulyo.. Bm E A Dm A mugo-mugo.. dewe iso urip mulyo..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hendra Kumbara mudah, kunci gitar Hendra Kumbara, chord lagu Hendra Kumbara - Sak Isone Dasar , chord dasar Hendra Kumbara - Sak Isone Dasar , chordtela Hendra Kumbara - Sak Isone Dasar , lirik lagu Hendra Kumbara - Sak Isone Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hendra Kumbara di youtube: https://youtube.com/watch?v=ZSOXIc9RzU4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hendra Kumbara

Chord Lagu Lainnya

×