Open Nav

Hendra Kumbara - Piye Kabare Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : G Gmaj7 G6 Gmaj7 G Em piye kabarmu.. opo iseh eling aku.. C Bm sing wes tau mbok tinggal mlayu.. Am D milih karo idamanmu.. G Em piye kabare.. mugo apik-apik wae.. C Bm jaremu aku siji-sijine.. Am D G jebule mung salah sijine.. C D aku sing mbiyen ngancani mbendino.. Bm E saiki kowe ngancani wong liyo.. Am -Bm C D loro ati iki.. ora mari-mari.. Reff : G aku ora ning ngendi endi.. Em iseh setyo ngenteni.. Am yen awakmu ngejak bali.. Cm D aku gelem nampani G aku ora bakalan lungo.. Em mergo kebacut tresno.. Am senajan kowe sing gawe loro Cm D G aku tak sing njaluk ngapuro.. Musik : Cm..G D/F# E Am -G F D.. G G-D/F# Em piye kabare.. mugo apik-apik wae.. C Bm jaremu aku siji-sijine.. Am D G jebule mung salah sijine.. C D aku sing mbiyen ngancani mbendino.. Bm E saiki kowe ngancani wong liyo.. Am -Bm C D loro ati iki.. ora mari-mari.. Reff : G aku ora ning ngendi endi.. Em iseh setyo ngenteni.. Am yen awakmu ngejak bali.. Cm D aku gelem nampani G aku ora bakalan lungo.. Em mergo kebacut tresno.. Am senajan kowe sing gawe loro Cm D C aku tak sing njaluk ngapuro.. Bm -Bbm-Am-Bm -C -A/C# hooo.. aku tak sing njaluk D G Gmaj7 G6 Gmaj7 ngapuro.. Outro : G piye kabare..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hendra Kumbara mudah, kunci gitar Hendra Kumbara, chord lagu Hendra Kumbara - Piye Kabare Dasar , chord dasar Hendra Kumbara - Piye Kabare Dasar , chordtela Hendra Kumbara - Piye Kabare Dasar , lirik lagu Hendra Kumbara - Piye Kabare Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hendra Kumbara di youtube: https://youtube.com/watch?v=wCV1WLH11qE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hendra Kumbara

Chord Lagu Lainnya

×