Open Nav

Hendra Kumbara - Percoyo Aku Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
                

Intro : C..Am..Dm..F G C Am semerbak.. wangine kembang Dm ora gampang ilang Fm G koyo parfum sewunan.. C Am tresnaku.. ora gampang layu Dm koyo kembang tebu G sing kabur kanginan.. Em A hawane yen karo kowe Dm G sitik-sitik kudu nyekel hape Em A pengen kabeh-kabeh tak apdetke Dm ben ndunyo nggatekke G C C7 kowe wes ono sing nduwe.. Reff : F G percoyo aku.. Em Am rak ono sing liyo ning atiku Dm G tresnoku iki mung kanggo kowe C C7 sing ayu dewe.. F G cekel tanganku.. Em Am rak bakal tak tinggalke ning mburi Dm G C yen aku dobolan jegurke ning blumbang.. Int. C... C Am tresnaku.. ora gampang layu Dm koyo kembang tebu G sing kabur kanginan.. Musik : F Fm Em A aahaa.. Dm G G C C7 F G Em A hu uu uu.. hu uu uu.. Dm Em F D/F# G ha aaha aaha aaha aa haaa.. Em A hawane yen karo kowe Dm G sitik-sitik kudu nyekel hape Em A pengen kabeh-kabeh tak apdetke Dm ben ndunyo nggatekke G C C7 kowe wes ono sing nduwe.. ooho.. Reff : F G percoyo aku.. Em Am rak ono sing liyo ning atiku Dm G tresnoku iki mung kanggo kowe Gm C sing ayu dewe.. F G cekel tanganku.. Em Am rak bakal tak tinggalke ning mburi Dm G (F) yen aku dobolan jegurke ning blumbang.. F G percoyo aku.. Em Am rak ono sing liyo ning atiku Dm G tresnoku iki mung kanggo kowe Gm C sing ayu dewe.. F G cekel tanganku.. Em Am rak bakal tak tinggalke ning mburi Dm Em aku rak dobolan.. (aku rak dobolan..) F G (C) yen aku dobolan jegurke ning blumbang.. Outro : C..Am..Dm..F G Cmaj7


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hendra Kumbara mudah, kunci gitar Hendra Kumbara, chord lagu Hendra Kumbara - Percoyo Aku Dasar , chord dasar Hendra Kumbara - Percoyo Aku Dasar , chordtela Hendra Kumbara - Percoyo Aku Dasar , lirik lagu Hendra Kumbara - Percoyo Aku Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hendra Kumbara di youtube: https://youtube.com/watch?v=TN1z4KdjbBc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hendra Kumbara

Chord Lagu Lainnya

×