Open Nav

Hendra Kumbara - Ora Ono Liyo Chord Gitar dan Lirik Lagu

9 views
        

Intro : C.. C mongso rendeng wes ganti ketigo Am nganti mlebu meneh wulan poso G F Fm C nanging rosomu ning aku iseh podo.. C saben mbengi ra lali dongaku Am mugo Gusti ngluluhke atimu G F Fm C nanging rosomu ning aku tetep podo.. Dm Em dalan nggronjal sing tak lewati Am G D kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi Dm Em mergo balesan chatmu ndek wingi F “mas, sing ngati-ati, G C G yen tekan ngomah ngabari”.. Reff : C E oro ono liyane.. Am Gm sing iso ngganteni F Em Dm awakmu ning atiku.. G C E ora ono sing liyo.. Am Gm F sing iso nggawe aku tresno Em Dm G C.. nganti mati bakal tak gondheli.. C saben mbengi ra lali dongaku Am mugo Gusti ngluluhke atimu G F Fm C nanging rosomu ning aku tetep podo.. Dm Em dalan nggronjal sing tak lewati Am G D kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi Dm Em mergo balesan chatmu ndek wingi F “mas, sing ngati-ati, G C G yen tekan ngomah ngabari”.. Reff : C E oro ono liyane.. Am Gm sing iso ngganteni F Em Dm awakmu ning atiku.. G C E ora ono sing liyo.. Am Gm F sing iso nggawe aku tresno Em Dm G C.. nganti mati bakal tak gondheli.. E Am Gm F Em Dm ooh.. hu.. ning atiku.. G C E ora ono sing liyo.. Am Gm F sing iso nggawe aku tresno Em Dm G F nganti mati bakal tak gondheli.. Em Dm G (C) nganti mati bakal tak gondheli.. Outro : C..C.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : G.. G mongso rendeng wes ganti ketigo Em nganti mlebu meneh wulan poso D C Cm G nanging rosomu ning aku iseh podo.. G saben mbengi ra lali dongaku Em mugo Gusti ngluluhke atimu D C Cm G nanging rosomu ning aku tetep podo.. Am G/B dalan nggronjal sing tak lewati Em D A7 kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi Am G/B mergo balesan chatmu ndek wingi C “mas, sing ngati-ati, D G D yen tekan ngomah ngabari”.. Reff : G B7 oro ono liyane.. Em Dm sing iso ngganteni C G/B Am awakmu ning atiku.. D G B7 ora ono sing liyo.. Em Dm C sing iso nggawe aku tresno G/B Am D G.. nganti mati bakal tak gondheli.. G saben mbengi ra lali dongaku Em mugo Gusti ngluluhke atimu D C Cm G nanging rosomu ning aku tetep podo.. Am G/B dalan nggronjal sing tak lewati Em D A7 kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi Am G/B mergo balesan chatmu ndek wingi C “mas, sing ngati-ati, D G D yen tekan ngomah ngabari”.. Reff : G B7 oro ono liyane.. Em Dm sing iso ngganteni C G/B Am awakmu ning atiku.. D G B7 ora ono sing liyo.. Em Dm C sing iso nggawe aku tresno G/B Am D G nganti mati bakal tak gondheli.. B7 Em Dm C G/B Am ooh.. hu.. ning atiku.. D G B7 ora ono sing liyo.. Em Dm C sing iso nggawe aku tresno G/B Am D C nganti mati bakal tak gondheli.. G/B Am D (G) nganti mati bakal tak gondheli.. Outro : G..G..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hendra Kumbara mudah, kunci gitar Hendra Kumbara, chord lagu Hendra Kumbara - Ora Ono Liyo Dasar , chord dasar Hendra Kumbara - Ora Ono Liyo Dasar , chordtela Hendra Kumbara - Ora Ono Liyo Dasar , lirik lagu Hendra Kumbara - Ora Ono Liyo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hendra Kumbara di youtube: https://youtube.com/watch?v=H9zYb7oDGKk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hendra Kumbara

Chord Lagu Lainnya

×