Open Nav

Hendra Kumbara - Dino Liyane Chord Gitar dan Lirik Lagu

30 views
                

Intro : F G Em Am F Fm C G Am G nyuwun sewu bapak kalih ibu F Em Dm dinten niki mboten sios mantu G F pancen kahanane angel Em Am wes ora biso di eyel Dm timbang coronane nyebar Fm G ndonyane sansoyo ambyar.. C G Am G nyuwun sewu konco lan sedulur F Em Dm resepsiku kepekso tak undur G F senajan wes DP dekor Em Am katering lan kabeh vendor Dm akhire kudu tak cancel Fm G ketimbang aku di cekel.. Reff : C E Gusti kulo salah nopo Am C7 rabine kok di batalno F Em wes kadung nyebar undangan Dm G malah corona menyerang.. C E Gusti kulo sampun ikhlas Am C7 keterak covid - 19 F Em yen pancen ngene dalane Dm G tak nggolek dino liyane.. F G mugio angsal hidayah Em Am rabiku ra kudu mewah Dm G C sing penting sakinah mawadah warahmah.. Musik : Fm G# A# D# A# Cm A# nyuwun sewu konco lan sedulur G# Gm Fm resepsiku kepekso tak undur A# G# senajan wes DP dekor Gm Cm katering lan kabeh vendor Fm akhire kudu tak cancel G ketimbang aku di cekel.. Reff : C E Gusti kulo salah nopo Am C7 rabine kok di batalno F Em wes kadung nyebar undangan Dm G malah corona menyerang.. C E Gusti kulo sampun ikhlas Am C7 keterak covid - 19 F Em yen pancen ngene dalane Dm G tak nggolek dino liyane.. C E Gusti kulo salah nopo Am C7 rabine kok di batalno F Em wes kadung nyebar undangan Dm G malah corona menyerang.. C E Gusti kulo sampun ikhlas Am C7 keterak covid - 19 F Em yen pancen ngene dalane Dm G tak nggolek dino liyane.. F G mugio angsal hidayah Em Am rabiku ra kudu mewah Dm G C sing penting sakinah mawadah warahmah.. Dm G Cmaj7 sing penting sakinah mawadah warahmah..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hendra Kumbara mudah, kunci gitar Hendra Kumbara, chord lagu Hendra Kumbara - Dino Liyane Dasar , chord dasar Hendra Kumbara - Dino Liyane Dasar , chordtela Hendra Kumbara - Dino Liyane Dasar , lirik lagu Hendra Kumbara - Dino Liyane Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hendra Kumbara di youtube: https://youtube.com/watch?v=30Ylfb_hn9A

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hendra Kumbara

Chord Lagu Lainnya

×