Open Nav

Happy Asmara - Umpomo Aku Mati Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
        

Intro : Am G F..G..F G Am Dm jaremu aku sing enek ning atimu.. G C jaremu aku sing iso dadi jantungmu.. F sliramu ning ngendi.. C Am wis ra tau bali.. Dm E F E atiku loro.. pas mu minggatno.. Am Dm setiaku iki opo wis dadi pungkasan.. G C pengorbananku opo wis dadi kenangan.. F pancen wis nasipe.. C Am pancen wis dalane.. Dm E F E piye rasane.. yen dipisahne.. Reff : C ning.. ngen..di G tresno sing mbiyen mbok rasakne.. F G C kudune kowe saiki ning kene.. Dm mending aku sing loro.. F E mergo kowe ngadoh ngas.. lungo.. C ning.. ngen..di G tresno sing mbiyen tak banggakne.. F G C kudune kowe saiki ning kene.. Dm mending tak mati wae.. F E opo kowe bakal ndu..ngokne.. Musik : Dm..Am..F..E.. Am..Am..F..E.. Am Dm setiaku iki opo wis dadi pungkasan.. G C pengorbananku opo wis dadi kenangan.. F pancen wis nasipe.. C Am pancen wis dalane.. Dm E F E piye rasane.. yen dipisahne.. Reff : C ning.. ngen..di G tresno sing mbiyen mbok rasakne.. F G C kudune kowe saiki ning kene.. Dm mending aku sing loro.. F E mergo kowe ngadoh ngas.. lungo.. C ning.. ngen..di G tresno sing mbiyen tak banggakne.. F G C kudune kowe saiki ning kene.. Dm mending tak mati wae.. F E opo kowe bakal ndu..ngokne.. F E ho oooo.. o.. Am F Am umpomo mengko aku wis ma..ti..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Umpomo Aku Mati Dasar , chord dasar Happy Asmara - Umpomo Aku Mati Dasar , chordtela Happy Asmara - Umpomo Aku Mati Dasar , lirik lagu Happy Asmara - Umpomo Aku Mati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=FxB-QkNkHug

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

×