Open Nav

Happy Asmara - Tresno Tekane Mati Chord Gitar dan Lirik Lagu

45 views
                Happy Asmara - Tresno Tekane Mati ✓ Chord
Capo ♪ fret 3

Intro : C G Am Em
F C Dm G C..

C           -G/B
aku ra lilo..
      Am
pisah marang sliramu..
      F
mergo omongan
           G
dadi salah paham..

     C            -G/B
janjimu tak patenke
      Am
ing jero rogo iki..
    F
supoyo tansah
            G
kelingan sliramu..

            F G
wong lanang liyane
         C  -G/B Am
ra bakal iso ganteni..
      Dm
jenengmu tak ukir
G C
sak jroning ati..

Reff :
      -G C G
 pengenku siji nyanding sliramu
 Am Em
 tekan ku mati
         F C
 dongoku ra bakal mandeg
            Dm G
 sak durung sliramu bali

         C G
 tok duakke ora popo
          Am Em
 tresnoku tekane mati
              F C
 sing penting rosoku sak teruse
     Dm G        (C)
 ono ning njero ati, ning atimu..

Musik : C G Am Em
F C Dm G
F G E Am Dm G..

     C
sadarmu tak enteni..
       Am
nganti tekan saiki..
       F
yen pancen kowe kroso
            G
gek ndang bali..

    C
aku ra doyan mangan..
      Am
yen kepikir sliramu..
    F
aku ra pengen opo-opo
     G
pengene ming ketemu..

        F G
wes setaun aku
          C   -G/B Am
mesti ngenteni tekamu
     Dm G C G
sliramu kegowo njero impenku..

Reff :
          C G
 pengenku siji nyanding sliramu
 Am Em
 tekan ku mati
         F C
 dongoku ra bakal mandeg
            Dm G
 sak durung sliramu bali

         C G
 tok duakke ora popo
          Am Em
 tresnoku tekane mati
              F C
 sing penting rasaku sak teruse
     Dm G
 ono ning njero ati

          C G
 pengenku siji nyanding sliramu
 Am Em
 tekan ku mati
         F C
 dongoku ra bakal mandeg
            Dm G
 sak durung sliramu bali

         C G
 tok duakke ora popo
          Am Em
 tresnoku tekane mati
              F C
 sing penting rasaku sak teruse
     Dm G C
 ono ning njero ati, ning atimu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D# Bb Cm Gm
G# D# Fm Bb D#..

D#          -Bb/D
aku ra lilo..
      Cm
pisah marang sliramu..
      G#
mergo omongan
           Bb
dadi salah paham..

     D#           -Bb/D
janjimu tak patenke
      Cm
ing jero rogo iki..
    G#
supoyo tansah
            Bb
kelingan sliramu..

            G# Bb
wong lanang liyane
         D# -Bb/D Cm
ra bakal iso ganteni..
      Fm
jenengmu tak ukir
Bb D#
sak jroning ati..

Reff :
      -Bb D# Bb
 pengenku siji nyanding sliramu
 Cm Gm
 tekan ku mati
         G# D#
 dongoku ra bakal mandeg
            Fm Bb
 sak durung sliramu bali

         D# Bb
 tok duakke ora popo
          Cm Gm
 tresnoku tekane mati
              G# D#
 sing penting rosoku sak teruse
     Fm Bb       (D#)
 ono ning njero ati, ning atimu..

Musik : D# Bb Cm Gm
G# D# Fm Bb
G# Bb G Cm Fm Bb..

     D#
sadarmu tak enteni..
       Cm
nganti tekan saiki..
       G#
yen pancen kowe kroso
            Bb
gek ndang bali..

    D#
aku ra doyan mangan..
      Cm
yen kepikir sliramu..
    G#
aku ra pengen opo-opo
     Bb
pengene ming ketemu..

        G# Bb
wes setaun aku
          D#  -Bb/D Cm
mesti ngenteni tekamu
     Fm Bb D# Bb
sliramu kegowo njero impenku..

Reff :
          D# Bb
 pengenku siji nyanding sliramu
 Cm Gm
 tekan ku mati
         G# D#
 dongoku ra bakal mandeg
            Fm Bb
 sak durung sliramu bali

         D# Bb
 tok duakke ora popo
          Cm Gm
 tresnoku tekane mati
              G# D#
 sing penting rasaku sak teruse
     Fm Bb
 ono ning njero ati

          D# Bb
 pengenku siji nyanding sliramu
 Cm Gm
 tekan ku mati
         G# D#
 dongoku ra bakal mandeg
            Fm Bb
 sak durung sliramu bali

         D# Bb
 tok duakke ora popo
          Cm Gm
 tresnoku tekane mati
              G# D#
 sing penting rasaku sak teruse
     Fm Bb D#
 ono ning njero ati, ning atimu..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Tresno Tekane Mati Dasar , chord dasar Happy Asmara - Tresno Tekane Mati Dasar , chordtela Happy Asmara - Tresno Tekane Mati Dasar , lirik lagu Happy Asmara - Tresno Tekane Mati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=DIvWdWSUpxo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

×