Open Nav

Happy Asmara - Tresno Kopi Pait Chord Gitar dan Lirik Lagu

15 views
                Capo di fret 2

Intro : C G C..

Reff :
       C
 tresnoku..
 G Am
 ibarat paite kopi
 Em F
 yen kowe iso ngrasakke
 C F G
 mesti kowe bakal angel nglalekke..

         C
 senajan pait..
 G Am
 nanging iso dadi candu
 Em F
 nggugah roso neng atimu
 C F
 yakinke kowe yen aku iki
 G C
 pancen jodomu..

Int. C G Am Em
F C F G C..

C Am
 yen mbok rasakke rasane kopi
F C G
 ono paite karo ono legine
C
 podo karo,
              Am
nyanding wong seng tok tresnani
F C G C
 ono luwihe karo ono kurange..

Am G
 yen kowe nggolek seng ayu
                    F
kuwi wes akeh tunggale
                         E
nggolek sing setyo malah angel entuke..

Reff :
       C
 tresnoku..
 G Am
 ibarat paite kopi
 Em F
 yen kowe iso ngrasakke
 C F G
 mesti kowe bakal angel nglalekke..

         C
 senajan pait..
 G Am
 nanging iso dadi candu
 Em F
 nggugah roso neng atimu
 C F
 yakinke kowe yen aku iki
 G C
 pancen jodomu..

Musik : C G Am Em
F C F G C
C Am
 sak paite kopi mesti ono legine
                             F
sak eleke uwong mesti ono apike
              C G
ojo nyawang buku kuwi seko sampule
                                   (C 
ojo ndelok uwong ayu mung seko njobone..

C Am
 yen kowe seneng aku trimo opo anane
ra sah nganggo syarat
                   F
kudu ngono kudu ngene
              C
mergo jodoh kuwi
                   G
wes ono seng nentokke
               C
gari dewe seng nglakokke..

Am G
 yen kowe nggolek seng ayu
                    F
kuwi wes akeh tunggale
                         E
nggolek sing setyo malah angel entuke..

Reff :
       C
 tresnoku..
 G Am
 ibarat paite kopi
 Em F
 yen kowe iso ngrasakke
 C F G
 mesti kowe bakal angel nglalekke..

         C
 senajan pait..
 G Am
 nanging iso dadi candu
 Em F
 nggugah roso neng atimu
 C F
 yakinke kowe yen aku iki
 G C
 pancen jodomu..

       C
 tresnoku..
 G Am
 ibarat paite kopi
 Em F
 yen kowe iso ngrasakke
 C F G
 mesti kowe bakal angel nglalekke..

         C
 senajan pait..
 G Am
 nanging iso dadi candu
 Em F
 nggugah roso neng atimu
 C F
 yakinke kowe yen aku iki
 G C
 pancen jodomu..

Outro : C
===ORIGINAL CHORD))

Happy Asmara - Tresno Kopi Pait

Intro : D A D..

Reff :
       D
 tresnoku..
 A Bm
 ibarat paite kopi
 F#m G
 yen kowe iso ngrasakke
 D G A
 mesti kowe bakal angel nglalekke..

         D
 senajan pait..
 A Bm
 nanging iso dadi candu
 F#m G
 nggugah roso neng atimu
 D G
 yakinke kowe yen aku iki
 A D
 pancen jodomu..

Int. D A Bm F#m
G D G A D..

D Bm
 yen mbok rasakke rasane kopi
G D A
 ono paite karo ono legine
D
 podo karo,
              Bm
nyanding wong seng tok tresnani
G D A D
 ono luwihe karo ono kurange..

Bm A
 yen kowe nggolek seng ayu
                    G
kuwi wes akeh tunggale
                         F#
nggolek sing setyo malah angel entuke..

Reff :
       D
 tresnoku..
 A Bm
 ibarat paite kopi
 F#m G
 yen kowe iso ngrasakke
 D G A
 mesti kowe bakal angel nglalekke..

         D
 senajan pait..
 A Bm
 nanging iso dadi candu
 F#m G
 nggugah roso neng atimu
 D G
 yakinke kowe yen aku iki
 A D
 pancen jodomu..

Musik : D A Bm F#m
G D G A D..

D Bm
 sak paite kopi mesti ono legine
                             G
sak eleke uwong mesti ono apike
              D A
ojo nyawang buku kuwi seko sampule
                                   (D)
ojo ndelok uwong ayu mung seko njobone..

D Bm
 yen kowe seneng aku trimo opo anane
ra sah nganggo syarat
                   G
kudu ngono kudu ngene
              D
mergo jodoh kuwi
                   A
wes ono seng nentokke
               D
gari dewe seng nglakokke..

Bm A
 yen kowe nggolek seng ayu
                    G
kuwi wes akeh tunggale
                         F#
nggolek sing setyo malah angel entuke..

Reff :
       D
 tresnoku..
 A Bm
 ibarat paite kopi
 F#m G
 yen kowe iso ngrasakke
 D G A
 mesti kowe bakal angel nglalekke..

         D
 senajan pait..
 A Bm
 nanging iso dadi candu
 F#m G
 nggugah roso neng atimu
 D G
 yakinke kowe yen aku iki
 A D
 pancen jodomu..

       D
 tresnoku..
 A Bm
 ibarat paite kopi
 F#m G
 yen kowe iso ngrasakke
 D G A
 mesti kowe bakal angel nglalekke..

         D
 senajan pait..
 A Bm
 nanging iso dadi candu
 F#m G
 nggugah roso neng atimu
 D G
 yakinke kowe yen aku iki
 A D
 pancen jodomu..

Outro : D
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Tresno Kopi Pait Dasar , chord dasar Happy Asmara - Tresno Kopi Pait Dasar , chordtela Happy Asmara - Tresno Kopi Pait Dasar , lirik lagu Happy Asmara - Tresno Kopi Pait Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=iJTdEy-qvs8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

×