Open Nav

Happy Asmara - Tak Ikhlasno Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
        Capo di fret 5

Intro : C G Am Em
F C Dm G.. 

C G      
Sepine wengi iki
Am Em
Ngeridu ati
F C Dm
Seng tansah kelingan sliramu
  G C
Kowe ninggal aku..

C G
Ademe howo iki
    Am Em
Nggowo loro sing kang nyoto
   F C
Mergo nyawang kowe
   Dm G C F G C
Gandeng karo liyane..

       Am Em
Yen pancen iki wis garise
 F C
Aku ikhlas lahir batine
  Am Em
Kabeh kudu tak lalekne
    F G
Masio.. abot sanggane..

Reff :
        C G Am
   Ra sepirone loro ati iki
          Em F
   Amergo di tinggal pergi
          C Dm
   Tapi loro ati iki
          G C
   Amergo di khianati..

              G Am
   Yen pancen uwis garise
           Em F
   Kowe gandeng karo dek'e
             C Dm
   Mung dungoku mugo langgeng
   G C
   Sak lawase..

Musik : C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G C..

C G
Ademe howo iki
    Am Em
Nggowo loro sing kang nyoto
   F C
Mergo nyawang kowe
   Dm G C F G C
Gandeng karo liyane..

       Am Em
Yen pancen iki wis garise
 F C
Aku ikhlas lahir batine
  Am Em
Kabeh kudu tak lalekne
    F G
Masio.. abot sanggane..

Reff :
        C G Am
   Ra sepirone loro ati iki
          Em F
   Amergo di tinggal pergi
          C Dm
   Tapi loro ati iki
          G C
   Amergo di khianati..

              G Am
   Yen pancen uwis garise
           Em F
   Kowe gandeng karo dek'e
             C Dm
   Mung dungoku mugo langgeng
   G C
   Sak lawase..

        C G Am
   Ra sepirone loro ati iki
          Em F
   Amergo di tinggal pergi
          C Dm
   Tapi loro ati iki
          G C
   Amergo di khianati..

              G Am
   Yen pancen uwis garise
           Em F
   Kowe gandeng karo dek'e
             C Dm
   Mung dungoku mugo langgeng
   G C
   Sak lawase..

===Original chord dari "F"====

    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno Dasar , chord dasar Happy Asmara - Tak Ikhlasno Dasar , chordtela Happy Asmara - Tak Ikhlasno Dasar , lirik lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=E3dZs0kJ4w4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

×