Open Nav

Happy Asmara - Siji Wektu Chord Gitar dan Lirik Lagu

23 views
                Capo ♪ fret 2

Intro : F G Em Am
Dm G C..

       C G Am
kanggo kowe.. seng tak sayang..
       Dm G
sing saiki.. wes ra neng rangkulan..
    C G Am
masio wes.. ra dadi siji..
     Dm G
tapi kowe.. seng tetep neng ati..

      F G
saben dino aku meneng-meneng..
        C G/B Am
neng njero ati aku mendem kangen..
      Dm
njero ati ngeroso..
     G C
kowe uwong seng paling tak sayang..

Reff :
        F G C
 paringono.. siji wektu..
 A Dm G C
  nggo ketemu.. ro sliramu..
       F G
 aku pengen.. ngomong yen aku
 C G/B A
 tresno awakmu..
     Dm G C
 aku kangen.. kangen sliramu..

Musik : F Em Am Dm G
F Em Dm G..

      F G
saben dino aku meneng-meneng..
        C G/B Am A
neng njero ati aku mendem kangen..
      Dm
njero ati ngeroso..
     G C
kowe uwong seng paling tak sayang..

Reff :
        F G C
 paringono.. siji wektu..
 A Dm G C
  nggo ketemu.. ro sliramu..
       F G
 aku pengen.. ngomong yen aku
 C G/B A
 tresno awakmu..
     Dm G C
 aku kangen.. kangen sliramu..

        F G C
 paringono.. siji wektu..
 A Dm G C
  nggo ketemu.. ro sliramu..
       F G
 aku pengen.. ngomong yen aku
 C G/B A
 tresno awakmu..
     Dm G C-G/B
 aku kangen.. kangen sliramu..
-A Dm G C
 aku kangen.. kangen sliramu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A F#m Bm
Em A D..

       D A Bm
kanggo kowe.. seng tak sayang..
       Em A
sing saiki.. wes ra neng rangkulan..
    D A Bm
masio wes.. ra dadi siji..
     Em A
tapi kowe.. seng tetep neng ati..

      G A
saben dino aku meneng-meneng..
        D A/C# Bm
neng njero ati aku mendem kangen..
      Em
njero ati ngeroso..
     A D
kowe uwong seng paling tak sayang..

Reff :
        G A D
 paringono.. siji wektu..
 B Em A D
  nggo ketemu.. ro sliramu..
       G A
 aku pengen.. ngomong yen aku
 D A/C# B
 tresno awakmu..
     Em A D
 aku kangen.. kangen sliramu..

Musik : G F#m Bm Em A
G F#m Em A..

      G A
saben dino aku meneng-meneng..
        D A/C# Bm B
neng njero ati aku mendem kangen..
      Em
njero ati ngeroso..
     A D
kowe uwong seng paling tak sayang..

Reff :
        G A D
 paringono.. siji wektu..
 B Em A D
  nggo ketemu.. ro sliramu..
       G A
 aku pengen.. ngomong yen aku
 D A/C# B
 tresno awakmu..
     Em A D
 aku kangen.. kangen sliramu..

        G A D
 paringono.. siji wektu..
 B Em A D
  nggo ketemu.. ro sliramu..
       G A
 aku pengen.. ngomong yen aku
 D A/C# B
 tresno awakmu..
     Em A D-A/C#
 aku kangen.. kangen sliramu..
-B Em A D
 aku kangen.. kangen sliramu..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Siji Wektu Dasar , chord dasar Happy Asmara - Siji Wektu Dasar , chordtela Happy Asmara - Siji Wektu Dasar , lirik lagu Happy Asmara - Siji Wektu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=8jcR_34LZJ4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

×