Open Nav

Happy Asmara - Salah Pilih Chord Gitar dan Lirik Lagu

32 views
                

Intro : C..Fm C -G/B Am D G.. C Fm C jaremu.. aku mung siji sijine.. Am A Dm sing bakal mbok tresnani saklawase.. G Em Am nanging opo bukti.. kabeh mung sewates janji Dm G C Fm nyatane ono sing liyo ning mburi.. C Fm C G/B yen pancen kowe seneng karo dek'e.. Am A Dm njok kanggo ngopo aku ngaboti kowe.. G F Em Am aku wes ra nrimo.. tresnoku mbok sio-sio Dm G C ngapuro tanpo pamit aku lungo.. F G aku ra bakal bali.. Em Am kowe ra sah nggoleki.. Dm uwes kadung loro ati.. G mergo kowe sing njalari.. F G senadyan abot sanggane.. Em Am kudu pisah ro kowe.. Dm nanging yen tak pikir.. Em F jan aku sing salah.. -Em Dm G C aku sing salah milih kowe.. Reff : F G opo kowe ora rumongso Em Am nek pancen kowe sing salah Dm G C bubaran bae nek koyo ngene carane.. C7 F G wes ora usah dibacutno Em A timbang kowe ora betah Dm G C lungo sing adoh atiku wes emoh.. Musik : F G Em Am Dm G F G Em A Dm..G... C Fm C yen pancen kowe seneng karo dek'e.. Am A Dm njok kanggo ngopo aku ngaboti kowe.. G F Em Am aku wes ra nrimo.. tresnoku mbok sio-sio Dm G C ngapuro tanpo pamit aku lungo.. F G aku ra bakal bali.. Em Am kowe ra sah nggoleki.. Dm uwes kadung loro ati.. G mergo kowe sing njalari.. F G senadyan abot sanggane.. Em Am kudu pisah ro kowe.. Dm nanging yen tak pikir.. Em F jan aku sing salah.. -Em Dm G C aku sing salah milih kowe.. Reff : F G opo kowe ora rumongso Em Am nek pancen kowe sing salah Dm G C bubaran bae nek koyo ngene carane.. C7 F G wes ora usah dibacutno Em A timbang kowe ora betah Dm G C lungo sing adoh atiku wes emoh.. (overtune) D G A opo kowe ora rumongso F#m Bm nek pancen kowe sing salah Em A D bubaran bae nek koyo ngene carane.. D7 G A wes ora usah dibacutno F#m B timbang kowe ora betah Em A D B lungo sing adoh atiku wes emoh.. Em A Bm E lungo sing adoh atiku wes emoh.. Em A D lungo sing adoh atiku wes emoh.. Catatan : Credit to Ndarboy Genk - Salah Pilih -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D#..G#m D# -A#/D Cm F A#.. D# G#m D# jaremu.. aku mung siji sijine.. Cm C Fm sing bakal mbok tresnani saklawase.. A# Gm Cm nanging opo bukti.. kabeh mung sewates janji Fm A# D# G#m nyatane ono sing liyo ning mburi.. D# G#m D# -A#/D yen pancen kowe seneng karo dek'e.. Cm C Fm njok kanggo ngopo aku ngaboti kowe.. A# -G# Gm Cm aku wes ra nrimo.. tresnoku mbok sio-sio Fm A# D# ngapuro tanpo pamit aku lungo.. G# A# aku ra bakal bali.. Gm Cm kowe ra sah nggoleki.. Fm uwes kadung loro ati.. A# mergo kowe sing njalari.. G# A# senadyan abot sanggane.. Gm Cm kudu pisah ro kowe.. Fm nanging yen tak pikir.. Gm G# jan aku sing salah.. -Gm Fm A# D# aku sing salah milih kowe.. Reff : G# A# opo kowe ora rumongso Gm Cm nek pancen kowe sing salah Fm A# D# bubaran bae nek koyo ngene carane.. D#7 G# A# wes ora usah dibacutno Gm C timbang kowe ora betah Fm A# D# lungo sing adoh atiku wes emoh.. Musik : G# A# Gm Cm Fm..A#.. G# A# Gm C Fm..A#... D# G#m D# yen pancen kowe seneng karo dek'e.. Cm C Fm njok kanggo ngopo aku ngaboti kowe.. A# -G# Gm Cm aku wes ra nrimo.. tresnoku mbok sio-sio Fm A# D# ngapuro tanpo pamit aku lungo.. G# A# aku ra bakal bali.. Gm Cm kowe ra sah nggoleki.. Fm uwes kadung loro ati.. A# mergo kowe sing njalari.. G# A# senadyan abot sanggane.. Gm Cm kudu pisah ro kowe.. Fm nanging yen tak pikir.. Gm G# jan aku sing salah.. -Gm Fm A# D# aku sing salah milih kowe.. Reff : G# A# opo kowe ora rumongso Gm Cm nek pancen kowe sing salah Fm A# D# bubaran bae nek koyo ngene carane.. D#7 G# A# wes ora usah dibacutno Gm C timbang kowe ora betah Fm A# D# lungo sing adoh atiku wes emoh.. (overtune) F A# C opo kowe ora rumongso Am Dm nek pancen kowe sing salah Gm C F bubaran bae nek koyo ngene carane.. F7 A# C wes ora usah dibacutno Am D timbang kowe ora betah Gm C F D lungo sing adoh atiku wes emoh.. Gm C Dm G lungo sing adoh atiku wes emoh.. Gm C F lungo sing adoh atiku wes emoh..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Salah Pilih Dasar , chord dasar Happy Asmara - Salah Pilih Dasar , chordtela Happy Asmara - Salah Pilih Dasar , lirik lagu Happy Asmara - Salah Pilih Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=7Fp7xeWEzkU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

×