Open Nav

Happy Asmara - Pamit Chord Gitar dan Lirik Lagu

28 views
                

Intro : C G F G Em Am Dm G C C F dudu mergo aku wes ra tresno C nanging aku ngeroso Dm G kowe saiki bedo.. C G Am ngancani kowe mung mbok sio sio G F atiku wes kadung loro Em Dm wes mbok gawe tatu G C G jeru ning atiku.. C F saikine aku ra peduli C masio sak tenane Dm G atiku iki nangis.. C G Am tak empet mergo aku kudu kuat G F ngadepi kahanan iki Em Dm urip tanpo kowe G C G aku uwes lilo.. Reff : C G mungkin iki wes dalane Em F aku kudu lungo Dm ninggalke kowe G pamit ro kowe.. C G F G aku ngerti iki abot sanggane Em Am ora perlu di tututne Dm G timbang tambah loro ati C G aku pamit.. Musik : C F Am G F C F Am G C G C F saikine aku ra peduli C masio sak tenane Dm G atiku iki nangis.. C G Am tak empet mergo aku kudu kuat G F ngadepi kahanan iki Em Dm urip tanpo kowe G C G aku uwes lilo.. Reff : C G mungkin iki wes dalane Em F aku kudu lungo Dm ninggalke kowe G pamit ro kowe.. C G F G aku ngerti iki abot sanggane Em Am ora perlu di tututne Dm G timbang tambah loro ati C aku pamit.. Dm G timbang tambah loro ati C aku pamit.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : G D C D Bm Em Am D G G C dudu mergo aku wes ra tresno G nanging aku ngeroso Am D kowe saiki bedo.. G D Em ngancani kowe mung mbok sio sio D C atiku wes kadung loro Bm Am wes mbok gawe tatu D G D jeru ning atiku.. G C saikine aku ra peduli G masio sak tenane Am D atiku iki nangis.. G D Em tak empet mergo aku kudu kuat D C ngadepi kahanan iki Bm Am urip tanpo kowe D G D aku uwes lilo.. Reff : G D mungkin iki wes dalane Bm C aku kudu lungo Am ninggalke kowe D pamit ro kowe.. G D C D aku ngerti iki abot sanggane Bm Em ora perlu di tututne Am D timbang tambah loro ati G D aku pamit.. Musik : G C Em D C G C Em D G D G C saikine aku ra peduli G masio sak tenane Am D atiku iki nangis.. G D Em tak empet mergo aku kudu kuat D C ngadepi kahanan iki Bm Am urip tanpo kowe D G D aku uwes lilo.. Reff : G D mungkin iki wes dalane Bm C aku kudu lungo Am ninggalke kowe D pamit ro kowe.. G D C D aku ngerti iki abot sanggane Bm Em ora perlu di tututne Am D timbang tambah loro ati G aku pamit.. Am D timbang tambah loro ati G aku pamit..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Pamit Dasar , chord dasar Happy Asmara - Pamit Dasar , chordtela Happy Asmara - Pamit Dasar , lirik lagu Happy Asmara - Pamit Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=G9DrJ_7lSUM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

×