Open Nav

Happy Asmara - Mending Lungo Chord Gitar dan Lirik Lagu

41 views
                ♫ Capo fret 2

Intro : C F Dm G...
        
 C F G C
uwes cukup.. nggonmu natoni atiku..
 Dm G Em Am
ibarate mlaku.. iso kesandung watu..
 Dm G
orapopo pancene kuwi salahku..

 C F G C
ojo nganti.. baleni bodoku iki..
Dm G Em Am
 jebule aku.. mung nggo pelampiasanmu..
 Dm G
uwes ajur wes kebacut dadi bubur..
           C
aku tak mundur..

Reff :
                F
 kowe ngomong legan
               G
 jamane mbiyen kenalan
          C
 aku percoyo..
 Am A Dm
  suwe-suwe aku weruh dewe
       G C
 yen dirimu iseh ono bojone..

              F G
 rogomu nengkene atimu nengkono
           C
 aku ra trimo..
 Am A Dm
  mending aku lungo
                 G
 timbang nyonggo doso
         C
 aku wes lilo..

Musik : Am Em
Dm G Em Am
Dm G C
C F G C
ojo nganti.. baleni bodoku iki..
Dm G Em Am
 jebule aku.. mung nggo pelampiasanmu..
 Dm G
uwes ajur wes kebacut dadi bubur..
           C
aku tak mundur..

Reff :
                F
 kowe ngomong legan
               G
 jamane mbiyen kenalan
          C
 aku percoyo..
 Am A Dm
  suwe-suwe aku weruh dewe
       G C
 yen dirimu iseh ono bojone..

              F G
 rogomu nengkene atimu nengkono
           C
 aku ra trimo..
 Am A Dm
  mending aku lungo
                 G
 timbang nyonggo doso
         C
 aku wes lilo..
 Am A Dm
  mending aku lungo
                 G
 timbang nyonggo doso
         C
 aku wes lilo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D G Em A..
         
 D G A D
uwes cukup.. nggonmu natoni atiku..
 Em A F#m Bm
ibarate mlaku.. iso kesandung watu..
 Em A
orapopo pancene kuwi salahku..

 D G A D
ojo nganti.. baleni bodoku iki..
Em A F#m Bm
 jebule aku.. mung nggo pelampiasanmu..
 Em A
uwes ajur wes kebacut dadi bubur..
           D
aku tak mundur..

Reff :
                G
 kowe ngomong legan
               A
 jamane mbiyen kenalan
          D
 aku percoyo..
 Bm B Em
  suwe-suwe aku weruh dewe
       A D
 yen dirimu iseh ono bojone..

              G A
 rogomu nengkene atimu nengkono
           D
 aku ra trimo..
 Bm B Em
  mending aku lungo
                 A
 timbang nyonggo doso
         D
 aku wes lilo..

Musik : Bm..F#m..
        Em A F#m Bm
Em A D..

 D G A D
ojo nganti.. baleni bodoku iki..
Em A F#m Bm
 jebule aku.. mung nggo pelampiasanmu..
 Em A
uwes ajur wes kebacut dadi bubur..
           D
aku tak mundur..

Reff :
                G
 kowe ngomong legan
               A
 jamane mbiyen kenalan
          D
 aku percoyo..
 Bm B Em
  suwe-suwe aku weruh dewe
       A D
 yen dirimu iseh ono bojone..

              G A
 rogomu nengkene atimu nengkono
           D
 aku ra trimo..
 Bm B Em
  mending aku lungo
                 A
 timbang nyonggo doso
         D
 aku wes lilo..
 Bm B Em
  mending aku lungo
                 A
 timbang nyonggo doso
         D
 aku wes lilo..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Mending Lungo Dasar , chord dasar Happy Asmara - Mending Lungo Dasar , chordtela Happy Asmara - Mending Lungo Dasar , lirik lagu Happy Asmara - Mending Lungo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=8orEAkuXegs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

×