Open Nav

Happy Asmara - Mantan Kuwi Sampah Chord Gitar dan Lirik Lagu

19 views
                

Reff : F sing tak jaluk seko kowe C tulung ngerteni aku Dm G ojo mbok padakke aku C karo mantanmu.. F mergo kuwi masa lalu C sing kudune wis mbok lalekke Dm bedo crito G C yen kowe iseh sayang dek'e.. Intro : F..C..Dm G C.. F..C..Dm G C.. C F uwis to cukup yang.. C mbanding-mbandingke Am G aku karo mantanmu kae F G trimo meneng ngempet C Am loro ning ati Dm D G kowe ra tau ngerteni.. C F C pisan pindo dinengke kok kebablasan Am G ora peka opo pancen kebangeten.. F G C Am yen iseh sayang karo mantanmu Dm G C-G-C ngopo kowe nompo tresnoku.. Reff : F sing tak jaluk seko kowe C tulung ngerteni aku Dm G ojo mbok padakke aku C karo mantanmu.. F mergo kuwi masa lalu C sing kudune wis mbok lalekke Dm G bedo crito yen kowe iseh C sayang dek'e.. C F C cantol loro werno biru Am amung tok woco WA ku G ra tau mbales chatingku F G C kurang opo aku iki Am Dm senajan kerep mbok larani D G aku iseh njogo ati.. C sing jenenge mantan F kudune guak ning sampah C timbang gawe hubungan awake dewe bubrah Am mergo mantan kuwi ibarat jangan basi G rosone wis anyep arepo meh dipanasi F G saktenane kowe nganggep aku iki opo C Am wis dadi bojomu iseh koyo wong liyo Dm pendak dino mung tok G bandingke karo mantanmu C -G -C yen kowe dadi aku piye perasaanmu.. Reff : F sing tak jaluk seko kowe C tulung ngerteni aku Dm G ojo mbok padakke aku C karo mantanmu.. F mergo kuwi masa lalu C sing kudune wis mbok lalekke Dm G bedo crito yen kowe iseh C sayang dek'e.. F sing tak jaluk seko kowe C tulung ngerteni aku Dm G ojo mbok padakke aku C karo mantanmu.. F mergo kuwi masa lalu C sing kudune wis mbok lalekke Dm G bedo crito yen kowe iseh C sayang dek'e..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Mantan Kuwi Sampah Dasar , chord dasar Happy Asmara - Mantan Kuwi Sampah Dasar , chordtela Happy Asmara - Mantan Kuwi Sampah Dasar , lirik lagu Happy Asmara - Mantan Kuwi Sampah Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=5JqWY9Wuqo8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

×