Open Nav

Happy Asmara - Lintang Ing Wengi Chord Gitar dan Lirik Lagu

16 views
        

Intro : Am Em F C G Am Em F G.. C Em endahe.. lintang ing wengi iki.. F ngilingno marang sliramu G sing ninggalne aku.. C Em ademe.. angin ing wengi iki.. F tansah nambahi kangen G roso njero.. ati.. Am Em sepiro salah luputmu.. F kabeh wis tak sepuro ono ing C G njero.. atiku.. Am Em janjimu marang awakku.. F G kabeh mung dadi lorone atiku.. Reff : C F aku nerimo.. senajan kok cidro.. Dm G mung gawe loro.. sing tak rasakno.. C F kok koyo ngene.. sing mbok lakonke.. Dm G C paran awakku.. cidro sumpahmu.. ho oo.. Musik : C F Dm G Am Em sepiro salah luputmu.. F kabeh wis tak sepuro ono ing C G njero.. atiku.. Am Em janjimu marang awakku.. F G kabeh mung dadi lorone atiku.. Reff : C F aku nerimo.. senajan kok cidro.. Dm G mung gawe loro.. sing tak rasakno.. C F kok koyo ngene.. sing mbok lakonke.. Dm G paran awakku.. cidro sumpahmu.. C F aku nerimo.. senajan kok cidro.. Dm G mung gawe loro.. sing tak rasakno.. C F kok koyo ngene.. sing mbok lakonke.. Dm G C paran awakku.. cidro sumpahmu.. ho oo.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : Em Bm C G D Em Bm C D.. G Bm endahe.. lintang ing wengi iki.. C ngilingno marang sliramu D sing ninggalne aku.. G Bm ademe.. angin ing wengi iki.. C tansah nambahi kangen D roso njero.. ati.. Em Bm sepiro salah luputmu.. C kabeh wis tak sepuro ono ing G D njero.. atiku.. Em Bm janjimu marang awakku.. C D kabeh mung dadi lorone atiku.. Reff : G C aku nerimo.. senajan kok cidro.. Am D mung gawe loro.. sing tak rasakno.. G C kok koyo ngene.. sing mbok lakonke.. Am D (G) paran awakku.. cidro sumpahmu.. ho oo.. Musik : G C Am D Em Bm sepiro salah luputmu.. C kabeh wis tak sepuro ono ing G D njero.. atiku.. Em Bm janjimu marang awakku.. C D kabeh mung dadi lorone atiku.. Reff : G C aku nerimo.. senajan kok cidro.. Am D mung gawe loro.. sing tak rasakno.. G C kok koyo ngene.. sing mbok lakonke.. Am D paran awakku.. cidro sumpahmu.. G C aku nerimo.. senajan kok cidro.. Am D mung gawe loro.. sing tak rasakno.. G C kok koyo ngene.. sing mbok lakonke.. Am D G paran awakku.. cidro sumpahmu.. ho oo..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Lintang Ing Wengi Dasar , chord dasar Happy Asmara - Lintang Ing Wengi Dasar , chordtela Happy Asmara - Lintang Ing Wengi Dasar , lirik lagu Happy Asmara - Lintang Ing Wengi Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=8KqKXEbmgfc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

×