Open Nav

Happy Asmara - Kangen De e Chord Gitar dan Lirik Lagu

16 views
        Capo fret 4

Intro : C Am Dm G
Am F G C
G Dm
 mbiyen kowe tau ning atiku..
G C
 wis tak arepke dadi jodoku..
Am Dm
 janji pingin setyo urip bebarengan..
G C Fm C
 nanging saikine dadi kenangan..

       G Dm
kowe lungo ninggal aku loro..
G C
 mergo aku wis kebacut tresno..
Am Dm
 wis seprene suwene aku ra ngerti..
G C G
 piye kabarmu kowe saiki..

Reff :
   C Dm
 kangen.. saben dino karo kowe..
   G C
 kangen.. ning ati loro rasane..
  Am Dm
 awan.. bengi ming mikirke kowe..
     G C G
 tresno.. ku ora ono liyane..

   C Dm
 kangen.. saben dino karo kowe..
  G C
 angin.. tolong sampekne ning de e..
     Am Dm
 ngempet.. pingin ketemu ning loro..
     G C
 tresno.. iki ra ono sing liyo..

Musik : Am Em F G C
Am Em Dm G C
G Dm
 kowe lungo ninggal aku loro..
G C
 mergo aku wis kebacut tresno..
Am Dm
 wis seprene suwene aku ra ngerti..
G C G
 piye kabarmu kowe saiki..

Reff :
   C Dm
 kangen.. saben dino karo kowe..
   G C
 kangen.. ning ati loro rasane..
  Am Dm
 awan.. bengi ming mikirke kowe..
     G C G
 tresno.. ku ora ono liyane..

   C Dm
 kangen.. saben dino karo kowe..
  G C
 angin.. tolong sampekne ning de e..
     Am Dm
 ngempet.. pingin ketemu ning loro..
     G C
 tresno.. iki ra ono sing liyo..
     G C Cmaj7
 tresno.. iki ra ono sing liyo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E C#m F#m B
C#m A B E
B F#m
 mbiyen kowe tau ning atiku..
B E
 wis tak arepke dadi jodoku..
C#m F#m
 janji pingin setyo urip bebarengan..
B E Am E
 nanging saikine dadi kenangan..

       B F#m
kowe lungo ninggal aku loro..
B E
 mergo aku wis kebacut tresno..
C#m F#m
 wis seprene suwene aku ra ngerti..
B E B
 piye kabarmu kowe saiki..

Reff :
   E F#m
 kangen.. saben dino karo kowe..
   B E
 kangen.. ning ati loro rasane..
  C#m F#m
 awan.. bengi ming mikirke kowe..
     B E B
 tresno.. ku ora ono liyane..

   E F#m
 kangen.. saben dino karo kowe..
  B E
 angin.. tolong sampekne ning de e..
     C#m F#m
 ngempet.. pingin ketemu ning loro..
     B E
 tresno.. iki ra ono sing liyo..

Musik : C#m G#m A B E
C#m G#m F#m B E
B F#m
 kowe lungo ninggal aku loro..
B E
 mergo aku wis kebacut tresno..
C#m F#m
 wis seprene suwene aku ra ngerti..
B E B
 piye kabarmu kowe saiki..

Reff :
   E F#m
 kangen.. saben dino karo kowe..
   B E
 kangen.. ning ati loro rasane..
  C#m F#m
 awan.. bengi ming mikirke kowe..
     B E B
 tresno.. ku ora ono liyane..

   E F#m
 kangen.. saben dino karo kowe..
  B E
 angin.. tolong sampekne ning de e..
     C#m F#m
 ngempet.. pingin ketemu ning loro..
     B E
 tresno.. iki ra ono sing liyo..
     B E Emaj7
 tresno.. iki ra ono sing liyo..
    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Kangen De e Dasar , chord dasar Happy Asmara - Kangen De e Dasar , chordtela Happy Asmara - Kangen De e Dasar , lirik lagu Happy Asmara - Kangen De e Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=h4QgoUwtlBs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

×