Open Nav

Happy Asmara - Dewe Wani Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
        

Intro : Am Am Dm Am E-E Em-F-G-F-E Am Dm E Am A Bingung.. aku kudu piye Dm E Merjuangke kowe sing pasti akhire Am A Amung pepisahan.. Dm E Mergo sadar aku.. aku iki sopo Am E Ora nduwe opo-opo.. Am Dm E Am A Tenan.. opo sing tak roso Dm E Kepenggak wong tuo mu ora setuju Am A Dewe bebarengan Dm E Mergo ngerti aku.. aku iki sopo Am E Ora nduwe opo-opo.. G Umpomo diteruske C Malah aku loro dewe Dm Yen tak ikhlaske E Aku iseh sayang.. Reff : Am Em Selawa..se sliramu neng ati Dm Senadyan aku iki ngerti E Ora iso dadi siji.. Am Em Tak lako..ni kanthi kuat ati Dm Siso uripku iki E Tak pasrahke marang Gusti (Dm) Aku dewe wani.. Musik : Dm Am Dm E C Gm Dm Am G Umpomo diteruske C Malah aku loro dewe Dm Yen tak ikhlaske E Aku iseh sayang.. Reff : Am Em Selawa..se sliramu neng ati Dm Senadyan aku iki ngerti E Ora iso dadi siji.. Am Em Tak lako..ni kanthi kuat ati Dm Siso uripku iki E Tak pasrahke marang Gusti Am Em Selawa..se sliramu neng ati Dm Senadyan aku iki ngerti E Ora iso dadi siji.. Am Em Tak lako..ni kanthi kuat ati Dm Siso uripku iki E Tak pasrahke marang Gusti Am G F Aku dewe wani.. E Am G F Aku dewe wani.. E Am G F Aku dewe wani.. E Am G F E Aku dewe wani.. [spoke] Am Aku dewe wani.. Artist : Happy Asmara Title : Dewe Wani Songwritter : Dhe BAZ Label : ENY'S PRODUCTION


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Dewe Wani Dasar , chord dasar Happy Asmara - Dewe Wani Dasar , chordtela Happy Asmara - Dewe Wani Dasar , lirik lagu Happy Asmara - Dewe Wani Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=nmkpWKxPWRg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

×