Open Nav

Happy Asmara - Cukup Chord Gitar dan Lirik Lagu

24 views
                Capo fret 2

Intro : C Bm Am Em F..G..

    C Bm Am G
jaremu.. aku.. siji-sijine..
    F G C G
tibane.. ono seng liyane..
      C Bm
we ngomong.. mung aku..
         Am G
seng mok sayangi..
    F G C
tibane ono.. dek'e neng mburi..

      F C
wes cukup.. sayang..
 F C
aku nduwe wates kesabaran..
    F
wes lilakno..
           C   -Bm Am
kabeh mung dadi cerito..
          Dm F
tiwas panggah nelongso neng
        G
njero dodo..

Reff :
        C
 duh Gusti..
   -Bm Am A
 nyatane sewates ngimpi..
    Dm G
 nduweni.. jodo setyo lan gemati..

          C
 mung dek'e..
   -Bm Am A
 sakjane seng tak karepne..
      Dm
 neng tego..
           G C Am
 mblenjani lan nggawe aku keloro..
     Dm G
 ho oo.. o oo oho..
         
Musik : F G Em Am Dm..G….

      F C
wes cukup.. sayang..
 F C
aku nduwe wates kesabaran..
    F G
wes lilakno..
           C   -Bm Am
kabeh mung dadi cerito..
          Dm F
tiwas panggah nelongso neng
        G
njero dodo.. huwo.. oooo

Reff :
        C
 duh Gusti..
   -Bm Am A
 nyatane sewates ngimpi..
      Dm G
 nduweni.. jodo setyo lan gemati..

          C
 mung dek'e..
   -Bm Am A
 sakjane seng tak karepne..
        F
 neng tego..
           G
 ninggalne lan nggawe aku..

        C
 duh Gusti..
   -Bm Am A
 nyatane sewates ngimpi..
    Dm G
 nduweni.. jodo setyo lan gemati..

          C
 mung dek'e..
   -Bm Am A
 sakjane seng tak karepne..
        Dm
 neng tego..
           G C
 mblenjani lan nggawe aku keloro..

   F G Em Am
 maturnuwun pean wes tau nyenengno..
     Dm G C
 masio akhire mung nggawe cidro..
   F G Em Am
 maturnuwun pean wes tau nyenengno..
     Dm G C
 masio akhire mung nggawe.. cidro..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D C#m Bm F#m G..A..

    D C#m Bm A
jaremu.. aku.. siji-sijine..
    G A D A
tibane.. ono seng liyane..
      D C#m
we ngomong.. mung aku..
         Bm A
seng mok sayangi..
    G A D
tibane ono.. dek'e neng mburi..

      G D
wes cukup.. sayang..
 G D
aku nduwe wates kesabaran..
    G
wes lilakno..
           D   -C#m Bm
kabeh mung dadi cerito..
          Em G
tiwas panggah nelongso neng
        A
njero dodo..

Reff :
        D
 duh Gusti..
   -C#m Bm B
 nyatane sewates ngimpi..
    Em A
 nduweni.. jodo setyo lan gemati..

          D
 mung dek'e..
   -C#m Bm B
 sakjane seng tak karepne..
      Em
 neng tego..
           A D Bm
 mblenjani lan nggawe aku keloro..
     Em A
 ho oo.. o oo oho..
         
Musik : G A F#m Bm Em..A….

      G D
wes cukup.. sayang..
 G D
aku nduwe wates kesabaran..
    G A
wes lilakno..
           D   -C#m Bm
kabeh mung dadi cerito..
          Em G
tiwas panggah nelongso neng
        A
njero dodo.. huwo.. oooo

Reff :
        D
 duh Gusti..
   -C#m Bm B
 nyatane sewates ngimpi..
      Em A
 nduweni.. jodo setyo lan gemati..

          D
 mung dek'e..
   -C#m Bm B
 sakjane seng tak karepne..
        G
 neng tego..
           A
 ninggalne lan nggawe aku..

        D
 duh Gusti..
   -C#m Bm B
 nyatane sewates ngimpi..
    Em A
 nduweni.. jodo setyo lan gemati..

          D
 mung dek'e..
   -C#m Bm B
 sakjane seng tak karepne..
        Em
 neng tego..
           A D
 mblenjani lan nggawe aku keloro..

   G A F#m Bm
 maturnuwun pean wes tau nyenengno..
     Em A D
 masio akhire mung nggawe cidro..
   G A F#m Bm
 maturnuwun pean wes tau nyenengno..
     Em A D
 masio akhire mung nggawe.. cidro..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Cukup Dasar , chord dasar Happy Asmara - Cukup Dasar , chordtela Happy Asmara - Cukup Dasar , lirik lagu Happy Asmara - Cukup Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=9g32wkcJt0A

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

×