Open Nav

Hanriisan - Medot Asmoro Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
                

Intro : C G Dm Am C G Dm E.. Am Em pirang-pirang wengi.. aku leh mikiri.. F G C pirang-pirang sasi anggonku nggoleki.. Dm nanging kowe ra bali.. Am tresnoku mbok gowo lungo.. F E aku ra nyongko dadi medot asmoro.. Am Em sepurane kang mas.. aku tanpo pamitan.. F G C aku waton lungo iki mergo kahanan.. Dm tulung mbok ngerteni.. Am tulung mbok pahami.. F E.. wong tuaku ora setuju.. Int. F G Am.. Reff : C kerlip-kerlip lintang G padangono ati iki.. Dm Am Gusti rungokke sambat atiku iki.. G C dingapuro kang mas iki dudu karepku Dm E wong tuaku pancen ra ngrestui awakmu.. Dm G kurang opo.. aku.. C Em Am kurang sayang piye aku.. Dm E Am tak ikhlaske kowe karo pilihanmu.. Musik : Bb G Dm..Bb..G..E.. Am Em pirang-pirang wengi.. aku leh mikiri.. F G C pirang-pirang sasi anggonku nggoleki.. Dm nanging kowe ra bali.. Am tresnoku mbok gowo lungo.. F E aku ra nyongko dadi medot asmoro.. Am Em sepurane kang mas.. aku tanpo pamitan.. F G C aku waton lungo iki mergo kahanan.. Dm tulung mbok ngerteni.. Am tulung mbok pahami.. F E.. wong tuaku ora setuju.. Int. F G Am.. Reff : C kerlip-kerlip lintang G padangono ati iki.. Dm Am Gusti rungokke sambat atiku iki.. G C dingapuro kang mas, iki dudu karepku Dm E wong tuaku pancen ra ngrestui awakmu.. Dm G kurang opo.. aku.. C Em Am kurang sayang piye aku.. Dm E Am A tak ikhlaske kowe karo pilihanmu.. Dm G tak korbanke.. roso.. C Em Am loroku keronto-ronto.. Dm E Am A yen kowe kudu medot asmoro.. Dm G tak korbanke.. roso.. C Em Am loroku keronto-ronto.. Dm E Am yen kowe kudu medot asmoro.. Outro : Am


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hanriisan mudah, kunci gitar Hanriisan, chord lagu Hanriisan - Medot Asmoro Dasar , chord dasar Hanriisan - Medot Asmoro Dasar , chordtela Hanriisan - Medot Asmoro Dasar , lirik lagu Hanriisan - Medot Asmoro Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hanriisan di youtube: https://youtube.com/watch?v=8lBl4E5Xlz0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hanriisan

Chord Lagu Lainnya

×